HYLAS

Hylas is een echt familiebedrijf, opgericht in 1978 door de heer Willemsen senior. Bij aanvang was Hylas een eenmanszaak met een beperkte voorraad, maar ook toen al stond maatwerk voorop. Hylas heeft een scherp oog voor detail en stelt hoge eisen aan de eigen productie, om aan alle uiteenlopende klantwensen te voldoen.

In de loop der jaren is het bedrijf gegroeid. De eenmanszaak heeft zich ontwikkeld tot een modern bedrijf, met aan de basis een groot team van vaste medewerkers. Dankzij jarenlange ervaring, een uitgebreid machinepark en een breed pallet van honderden kleuren kan op vrijwel iedere vraag een passend antwoord worden gegeven.

Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer. Pieter en Vincent Willemsen werkten al geruime tijd in het bedrijf en werden in de jaren ’90 de eigenaren van Hylas. Sinds maart 2011 is Hylas BV na ruim 33 jaar zelfstandigheid aangesloten bij de CRH Groep, een internationaal samenwerkingsverband van bedrijven in bouwmaterialen.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. De reststromen worden zoveel mogelijk gescheiden en waar mogelijk hergebruikt. Alle gebruikte materialen kunnen gerecycled worden.

Hylas is geworteld in de zonweringindustrie en gelouterd in het vak. Decennialange ervaring is een rijke bron van inspiratie, maar tegelijkertijd is innovatie cruciaal. Hylas blijft zichzelf dan ook ontwikkelen, altijd op zoek naar technieken waarmee het anders, slimmer en efficiënter kan.

Met het verleden de toekomst in, dat is Hylas ten voeten uit.

HYLAS

Bezoekadres:
Nijverheidsweg 3f
6662 NG Elst
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Nijverheidsweg 3f, 6662 NG Elst
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)