Verosol Nederland B.V.

Verosol is specialist in het ontwikkelen en fabriceren van functionele binnenzonwering. Als uitvinder van gemetalliseerd textiel en het plissé gordijn innoveert Verosol voortdurend om de best presterende oplossingen in zon- en lichtwering te realiseren voor een duurzamer en comfortabeler binnenklimaat. Naast het hoofdkantoor in Eibergen heeft Verosol vestigingen in Nederland, Spanje en Australië. Via een uitgebreid netwerk van projecten en retail dealers bedient Verosol de commerciële en consumentenmarkt. Verosol Fabrics heeft daarnaast een wereldwijd distributienetwerk van licentiehouders voor de gemetalliseerde textielsoorten.

Effectieve binnenzonwering van Verosol heeft 3 eigenschappen: het buitenhouden van de warmte, het wegnemen van hinderlijk zonlicht en het zicht naar buiten behouden. Verosol verrast de markt met innoverend zonweringstextiel dat al deze kwaliteiten in zich verenigt; een in de wereld uniek procedé voor het metalliseren van hoogwaardig textiel.

Bij Verosol denken we in oplossingen en mogelijkheden in plaats van puur uit een productgedachte. Wij ontwikkelen producten die bijdragen aan een gezonder en duurzamer binnenklimaat; innovaties zoals CrystalScreen: een gemetalliseerd onbrandbaar PVC vrij glasdoek met een perfect doorzicht en zeer hoge reflectiewaarden, FourC: ons zelfvoorzienende plug & play automatiseringsprogramma, dragen bij aan veiligheid, comfort, energiebesparing en lagere kosten voor zonwering en klimaatbeheersing.

Verosol Nederland B.V.

Verosol Nederland B.V.
Bezoekadres:
Kiefte 17
7151 HZ Eibergen