Improved Screen
01:24
24-08-2017

Zo voorkomt u de 3 meest voorkomende problemen bij verticale zonwering

Stel u voor: uw gloednieuwe verticale zonwering is geïnstalleerd. U geniet van aangename temperaturen in huis, u hebt alle privacy die u maar wilt en u hebt geen last van vervelende reflectie op uw tv- of computerscherm. U voelt zich de koning te rijk! Want uw verticale zonwering maakt uw huis helemaal af dankzij zijn strakke, elegante uitstraling.

Lelijke golven, rimpels en afdruklijnen verpesten uw verticale zonwering
Helaas, mooie liedjes duren niet lang. Het ondenkbare gebeurt en na verloop van tijd verschijnen er golven, rimpels en afdruklijnen in uw verticale zonwering. Wég strakke look! Problemen met verticale zonwering zijn jammer genoeg geen uitzondering! Gelukkig is een verwittigd man er twee waard …

Uw huis verdient duurzame, strakke verticale zonwering
Voorkomen is beter dan genezen. Vermijd mogelijke teleurstellingen met verticale zonwering dankzij de juiste technologie. Vandaag bestaat er voor elk klassiek probleem met zonwering screens een efficiënte oplossing:

  1. Golven aan de zijnaden

De zijnaden zijn de achillespees van uw verticale zonwering en na een tijd ontstaan er slordige golven.

De oplossing: Improved Zip-technologie. Dankzij deze revolutionaire ritstechnologie blijft uw verticale zonwering 100% strak hangen – ook aan de zijkanten. Hoe werkt het? Een speciaal ontwikkelde ritsband houdt de zijnaden perfect op hun plaats, dunner dan traditionele ritsbanden, maar minstens even sterk dankzij een verbeterde weef- en speciale lastechniek. U kunt gerust zijn.

  1. Horizontale afdruklijnen

Met een verouderd bevestigingssysteem creëert het oprollen van uw verticale zonwering geleidelijk horizontale afdruklijnen in het screen. Dat komt door de verdikking op de plaats waar het screen bevestigd is aan de rol. Die laat sporen na …

De oplossing: een ZipFix-montageprofiel. Hoe werkt het? Aan het screendoek is een rits gelast. Uw installateur schuift daar heel gemakkelijk een uniek, gepatenteerd profiel over. En met een speciaal ontwikkelde tool bevestigt hij dat vlot aan de doekbuis, zonder verdikking.

  1. Zichtbare lasnaad onderaan

Met een zichtbare lasnaad – onderaan het screen, waar het doek bevestigd is aan de onderlat – is een perfect strakke afwerking onmogelijk!

Vraag daarom om Visitex-onderlatbevestiging. Hoe werkt het? Aan de onderkant van het screendoek is een rits bevestigd, waarover uw installateur in één vlotte beweging een kunststofprofiel schuift. Dat geheel schuift hij daarna met gemak in elke onderlat. Probleem opgelost en perfect strakke look gegarandeerd!

Vraag naar de Improved Screen-technologie bij uw installateur
Samen vormen Improved Zip Technology, ZipFix en Visitex de revolutionaire Improved Screen-technologie, ofwel de meest strakke buitenscreen op de markt! Een revolutie in verticale zonwering. Vraag ernaar bij uw zonweringinstallateur.


PS: Improved Screen-technologie herkent u aan dit subtiele kwaliteitslabel, onderaan links op het screendoek.

Z&R Online partners

ZonweringVELUX