Wonnink Zonwering B.V.
00:32
08-06-2020

Wonnink klaar voor volgende stap

Na een intensieve periode van kwartier maken, verkennen en vooruit kijken is Wonnink Zonwering uit Amersfoort, klaar voor een volgende fase.

Via de expertise en inzet van Jos Stoit als operationeel directeur a.i. is een strategisch plan voor de komende 5 jaar tot stand gekomen en een aantal acties hieruit worden binnenkort in gang gezet.

De constructieve samenwerking tussen eigenaar Ries de Jong en directeur Jos Stoit heeft gedurende het afgelopen jaar veel positieve energie en nieuwe inzichten opgeleverd. Het was de intentie dat Jos naast Ries mede-eigenaar zou worden, maar samen hebben zij ervoor gekozen om deze optie niet te effectueren.

De wereld is inmiddels echt veranderd en ook de managementstijlen verschillen bij nader inzien teveel. Hierom besloten beiden in goed overleg om een nieuwe samenwerkingsvorm te kiezen. Jos zal de komende tijd in een nieuwe rol als management adviseur de huidige directie en het MT van Wonnink Zonwering ondersteunen in het concretiseren van de nu ingezette koers.

Op naar een zonnige toekomst!

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: Wonnink Zonwering

Z&R Online partners

silent-gliss_internal-roller-blinds-kopierenke_gennius-a100-2_0001-kopieren