ALUTECH groep
00:42
28-09-2016

Wij hebben deze zaak samen opgebouwd!

Wij willen onze partners en klanten van harte feliciteren met de verjaardag van de ALUTECH Groep!

Tijdens 20 jaar heeft de ALUTECH Groep van bedrijven zich snel ontwikkeld en vol vertrouwen heeft ze het pad van nieuwe ontdekkingen en uitstekende prestaties gelopen. Al deze jaren samen met het team van de holding hebben de partners en klanten van het bedrijf hun ervaring, talent en professionaliteit ingezet.

Met oprecht respect en dankbaarheid aan iedereen van wie de inspanning, toewijding en streven naar succes heeft ons in staat gesteld om succesvol verder dan dit 20-jarige mijlpaal te gaan, bieden wij om een filmpje te bekijken met felicitaties van ALUTECH top-managers.

Uit verhalen van de helden van de video leert u meer over de mijlpalen in de geschiedenis van het bedrijf, bevindt u zich in de werk week van de holding en in de sfeer waarin iedere dag vol nieuwe ideeën en oplossingen voor een mooi en comfortabel leven is. En u hoort ook welke rol in elke fase van de ontwikkeling van het bedrijf de kracht van een hecht team speelde.

“Samen hebben we deze zaak opgebowd. Dank u dat u met ons altijd gebleven is! Dank u, als u met ons in de toekomst blijft!” zegt Alexei ZHUKOV, Directeur-Generaal van de ALUTECH Groep van bedrijven.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Z&R Online partners

renson, skyeZ&R Nieuwsbrief