W17 Easy
00:45
02-03-2018

W17 Easy van Weinor valt (opnieuw) in de prijzen

De nieuwe glazen schuifwand W17 Easy van Weinor is niet alleen bekroond met de Red Dot Design Award, maar is ook winnaar geworden van de gerenommeerde German Design Award in de categorie Building & Elements. Daarmee behoort de W17 Easy tot een select groepje van producten dat door een internationale jury uit vijfduizend inzendingen werd bekroond. 

De German Design Awards worden uitgereikt door de Rat für Formgebung, een Duitse merk- en designautoriteit die al sinds 1953 de Duitse designscène vertegenwoordigt. De awards worden toegekend aan innovatieve producten of projecten die onderscheidend en richtinggevend zijn in de Duitse en internationale designwereld.

Modern en duidelijk design
“De nieuwste onderscheidingen is geen toeval”, constateert verkoopleider Martijn Westenbrink van Weinor Benelux. “Het ontwerp van de W17 Easy volgt namelijk heel duidelijk de trend van moderne, duidelijke lijnen en schroefloos design.” Om ervoor te zorgen dat de gesloten glazen vleugels betrouwbaar in de gewenste positie blijven staan, heeft Weinor een volgens Westenbrink eenvoudige en robuuste vergrendeling ontwikkeld. “Een kleine druk met de voet is genoeg om de W17 Easy veilig te vergrendelen of weer te openen.”

De W17 Easy glazen schuifwanden kunnen worden uitgerust met hoogwaardige gepoedercoate of rvs handgrepen, een cilinderslot en een standaard vergrendeling. Handgrepen, sloten en profielen kunnen in meer dan tweehonderd kleuren worden gepoedercoat om ze zo goed mogelijk af te stemmen op de bestaande architectuur.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Z&R Online partners

VELUXSunway