Verano
00:55
02-11-2017

Verano: ‘Trekveren zijn een bewezen succes’

In 2014 heeft Verano® de garagedeuren met trekveren geïntroduceerd. Nu, bijna drie jaar na de eerste introductie, is dit type garagedeur flink in opkomst. “In 2015 werd 17,6% van de Verano® garagedeuren uitgevoerd met trekveren. In 2016 is dat aandeel gestegen tot maar liefst 28,9%”, aldus Stijn van Stratum, accountmanager garagedeuren van Verano®. “Dit jaar is al in 37,4% van de gevallen gekozen voor trekveren en het aantal stijgt nog steeds. Het belangrijkste argument voor de keuze is de nette afwerking van de trekveren in de verticale rails en de eenvoudige en snelle montage.” 

“Verano® levert trekveren 2.0 met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding”, vervolgt Van Stratum. “Dat zorgt onder andere voor een verbeterde toprolhouder omdat daarin een in- en uitschuivende looprol wordt toegepast. Tevens wordt gebruik gemaakt van een recht omhoog lopende staalkabel die compleet wordt weggewerkt in de verticale rails.” De montage van de deur met trekveren wordt door de extra ruimte aanzienlijk vereenvoudigd en kan worden gerealiseerd in ongeveer tweeënhalf uur. “Behalve dat het systeem met trekveren het mogelijk maakt om de veren eenvoudig te monteren en op te spannen, zijn Verano® garagedeuren daarnaast montagevriendelijk omdat ze al zo ver mogelijk zijn voorbereid voor de specialist”, aldus Van Stratum. “Dat zorgt ervoor dat de montage op locatie eenvoudig kan worden uitgevoerd. De oplossing met trekveren is niet alleen veiliger en netter, ze helpt de plaatser bovendien om tijd en kosten te besparen.”

Stijn van Stratum benadrukt dat de producten van Verano® worden ontwikkeld en geproduceerd met het oog op kwaliteit en innovatie. “De stabiele productie op eigen bodem maakt het mogelijk om ook in het hoogseizoen binnen twee weken maatwerk garagedeuren in standaard kleuren te leveren en een hoge leverbetrouwbaarheid te garanderen.”

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Z&R Online partners