01:11
04-01-2018

‘Unilux sluit de deuren!’

Per 1 april 2018 sluit Unilux, dé grootste fabrikant in de Benelux op het gebied van maatwerk insectenwering, de deuren. Althans.. voor nieuwe dealers die in 2018 met ons willen samenwerken, voegt CEO Patrick van Loosbroek daar aan toe.

Wij zullen ons vanaf 31 maart gaan focussen op een nieuw seizoen en het nakomen van afspraken met bestaande dealers is dan onze prioriteit.” Ieder jaar weer zien we het seizoen eerder zijn intrede doen en dat vraagt van ons een flexibele houding ten aanzien van de actualiteit en tijdig anticiperen op de vraag van de markt.  “Unilux kan dat, we hebben daarvoor alles in eigen huis. Als het moment daar is kunnen wij dus ook altijd direct leveren. En dat biedt een groot voordeel ten opzichte van anderen, legt hij uit”. “De eindgebruikers willen immers zo snel mogelijk een oplossing, voegt hij daaraan toe”. Dankzij de samenwerking met onze 1600 dealers krijgen wij veel inzicht in de markt. En daarnaast bewaken zij de kwaliteit van onze producten zorgvuldig. Van productie tot aan de levering en montage bij de klant. We zullen er altijd voor zorgen dat onze dealers ook hun beloftes waar kunnen maken. Zo snijdt het mes aan twee kanten.”

“We zullen er altijd voor zorgen dat onze dealers hun beloftes waar kunnen maken.” 

Al sinds 1990 is Unilux dé specialist op het gebied van insectenwering. We werken enkel samen met lokale partners zodat we verschil in kwaliteit,  service, levertijd en duurzaamheid -ten opzichte van andere aanbieders- kunnen waarborgen. “Als je alles uit je directe omgeving levert dat direct voordelen op voor de levertijd en de beheersing van een constant productie proces, legt van Loosbroek uit.” Ondernemers die ook enkel het beste maatwerk product op het vlak van insectenwering willen aanbieden aan hun klanten, kunnen zich nog voor 1 april 2018 melden voor een samenwerking met de marktleider. “Dus als u zich op tijd aanmeldt als nieuwe dealer, dan zorgen wij dat u op tijd klaar bent voor het aankomende horrenseizoen. Afspraak is immers afspraak bij ons, besluit van Loosbroek.”

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze stand op de Polyclose, in hal 4, stand 4220 of neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 411 – 67 79 53.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: Insectenwering , Nieuws , Unilux

Z&R Online partners

Serge Ferrari