SunSquare®
00:47
25-01-2018

SunSquare® levert zon – en regenwering op maat

De geautomatiseerde zonnezeilen zijn geschikt voor het kleinere balkon maar ook voor grotere terrassen. Voor zowel binnenland als de Nederlandse kust.

Bij SunSquare® zit de kracht in de veelzijdigheid en de kwaliteit van het product. Qua uitstraling past SunSquare® zich als een kameleon aan en geeft een strakke designwoning net die extra smaakvolle touch om het pand tot “leven” te brengen terwijl het klassieke architectuur in zijn geheel niet aantast, maar eerder versterkt. Naast de fantastische uitstraling geeft SunSquare® u het gevoel van luxe en bescherming tegen de invloeden van buitenaf. De afmetingen lopen van 10m² tot 70m² per opstelling.

SunSquare® is maatwerk en kan, naar wens en situatie, zowel vrijstaand geplaatst worden als aan het gebouw worden gemonteerd . De materialen zijn van de hoogste kwaliteit en zowel de beveiliging door middel van de windsensor als de service geven zekerheid. De oppervlakte die het kan overkappen is enorm maar de sfeer die de overkapping creëert is behaaglijk en geeft een beschermd en prettig gevoel. Ook als het weer even tegen zit.

Nieuws
Dit jaar komt SunSquare® met een nieuw model op de markt; een Fold&Roll versie met maar 1 bodemsteun en niet geautomatiseerd. Een totaal nieuw design van ontwerper Gerald Wurz. Het doek van 30m² kan meedraaien op de voet zodat men steeds op het gewenste tijdstip op de juiste plaats schaduw heeft. Het schaduw oppervlak wordt daarmee vergroot tot 72m². Dit model is vanaf augustus 2018 verkrijgbaar.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Z&R Online partners

Botanische trendJaap Scheeren