Improved Screen
00:40
03-04-2018

Sunconfex: ‘Uitpakken met Improved Screen en andere nieuwigheden’

“Sunconfex heeft met Improved Screen, waarin vier gepatenteerde innovaties zijn bijeengebracht, een baanbrekend concept voor screenzonweringsystemen voor buiten ontwikkeld”, aldus directeur Ludwig Kestelyn van Sunconfex. “We bieden hiermee een technisch hoogstaand label aan dat is ontwikkeld met maar één doel voor ogen: zorgdragen voor de meest strakke buitenscreen op de zonweringmarkt!” 

Eén doek met twee openingsfactoren
Sunconfex heeft voor 2018 een aantal nieuwigheden die het bedrijf uit het Belgische Ieper ook op de R+T 2018 heeft uit gepakt. “De doorsnee verticale doekzonwering houdt de warmte tegen, maar daarmee helaas ook het meeste licht”, licht Kestelyn toe. “Improved Screen brengt met zijn nieuwste doeken de oplossing voor dat probleem: een combinatie van twee openingsfactoren in één doek. Bovenaan de screen heeft een vierde deel van het doek een openheidsfactor tussen 15 en 20% voor een optimale lichtinval. De rest van het doek houdt een openheidsfactor van 1 of 5% om overmatig zonlicht of hinderlijke schitteringen te weren. Het voordeel? Een optimale combinatie van enerzijds zonwering en anderzijds meer natuurlijke lichtinval binnen.” 

Verder heeft ook het kleurengamma van het screendoekprogramma van Sunconfex een update gehad. “Grijstinten zijn in”, constateert Kestelyn. “Daarom zijn de Improved Screen doeken vanaf nu beschikbaar in een breder scala aan trendy kleurgradaties, van lichtgrijs tot pikzwart!” 

Z&R Online partners

AmbianceLuxaflex