01:14
30-04-2018

Screens voor zonwering en privacy

Zonwering kan in de zomer het verschil maken tussen grote hitte of een goede temperatuur in huis. Screens zijn hier een moderne, esthetische oplossing voor. Ze zien er strak uit en zijn makkelijk te bedienen – handmatig of met een motor.

Welke maatwerk screens zijn er verkrijgbaar?
Het idee van een screen is een zonnescherm dat je door middel van rolbediening naar beneden kunt laten zakken. Zo houd je je huis lekker koel in de zomer. Daarnaast creëer je er privacy mee.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen screens en ‘ritsscreens’. Het verschil tussen deze twee is dat een screen los in de geleider zit, terwijl een ritsscreen wordt ingesloten in de zijgeleider. Het doek zit als het ware ‘opgesloten’ in de geleider en is daardoor windvast. Bij ritsscreens zullen de onderlat en het doek niet gaan klepperen als het hard waait. Ritsscreens zijn wat prijziger dan de reguliere screens.

De bediening van screens
Je kunt ervoor kiezen om je screen met de hand te bedienen, of met een motor. Bij Creon Rolluiken wordt er altijd gebruikgemaakt van Somfy-motoren. Somfy is een betrouwbaar en degelijk A-merk als het gaat om domotica. De motoren worden netjes in de oprolbuizen van de screens gemonteerd, zodat deze niet in het oog springen.

De kleur van je screen
Als je maatwerk gaat bestellen, wil je graag zeker zijn van de kleur. Je kunt daarom dikwijls een kleurmonster aanvragen voor je screen. Plaats je vervolgens een bestelling, dan krijg je de prijs van het kleursample terug als korting op de prijs van jouw maatwerk.

Maatwerk voor een bescheiden prijs
Veel mensen denken bij maatwerk aan hoge prijzen. Bij Creon zijn de prijzen bescheiden, omdat het maatwerk rechtstreeks van de leverancier komt. Vervolgens monteer je je screen zelf. Het maatwerk is hoog van kwaliteit en makkelijk te monteren.

Voorbereiden op een bestelling
Voor je maatwerk gaat bestellen, wil je graag weten wat de prijs is. Je kunt deze vooraf zelf berekenen, zo vaak je wilt. Je wordt dus nooit verrast! Wanneer je wilt bestellen, moet je vooraf de maten opmeten voor jouw screens. Dit kan je doen met behulp van de inmeet-instructies voor screens op de website. Let goed op bij het inmeten, want maatwerk kan je niet retourneren.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: Creon , Privacy , Productinformatie , Screens , Zonwering

Z&R Online partners

M+N ProjectenSwela