03:06
07-03-2016

Rolluikenspecialist Bubendorff: ‘durf te onderscheiden!’

Wist u dat… Bubendorff een van de grootste fabrikanten van rolluiken ter wereld is? En de onbetwiste nr.1 van Europa? Het spreekt voor zich dat wij onze vooraanstaande positie niet zomaar hebben bereikt. Leverbetrouwbaarheid, service, een goede aftersales… Alles moet kloppen. En natuurlijk ook het product zelf. Bubendorff stelt zijn toppers voor: het rolluik op zonne-energie ID2 Solar, het jaloezierolluik Activ’Home, het horizontale rolluik Rolax en het dakraamrolluik ATIX Solar. ‘Durf te onderscheiden!’

‘Activ’Home: rolluik én zonwering’
Het jaloezierolluik Activ’Home: rolluik én zonwering
Activ’Home is het enige rolluik dat het natuurlijke licht onbeperkt binnenlaat, terwijl de warmte buiten wordt gehouden. De lamellen van het ­Activ’Home rolluik kunnen met een simpele druk op de toets van de compacte handzender in drie posities worden gezet om lichtinval, zonwering en ventilatie te regelen. Activ’Home is te allen tijde beveiligd tegen optillen. Allemaal voordelen ten opzichte van een gewone buitenjaloezie die wel windgevoelig is, niet beveiligd is tegen optillen en in de winter de koude niet buiten houdt. Daarnaast is Activ’Home beveiligd tegen te enthousiaste kindervingertjes.

‘Het ID2 Solar rolluik is zijn eigen energiecentrale’
Rolluik op zonne-energie ID2 Solar
Het ID2 Solar rolluik van Bubendorff is een schot in de roos. Menig dealer kiest ervoor vanwege de betrouwbaarheid, snelle montage en de geweldige ondersteuning tijdens het totale verkoop- en montageproces. Zowel bij opmeting, bestelling, eerste montages en na-service krijgt de dealer een fantastische begeleiding, waardoor de verkoop van ID2 Solar rolluiken voor de dealer een feest is. Overigens geldt deze ondersteuning uiteraard ook voor de andere producten van Bubendorff.
Er zijn tal van redenen om te kiezen voor de rolluiken op zonne-energie van Bubendorff:
• ID2 Solar werkt perfect en is 100% autonoom.
• Geen elektrische aansluiting nodig, dus geen extra montagekosten, want geen bekabeling, geen kabelgoten en geen gaten boren door ramen of muren.
• Bij een stroomstoring blijven de rolluiken altijd functioneren, zodat het rolluik ook in noodsituaties kan worden gebruikt.
• Geen elektriciteitsverbruik.
• Veilige en tijdbesparende montage. De klant hoeft er zelfs niet voor thuis te blijven, want de hele montage gebeurt van buiten de woning.
• Een gesloten ID2 Solar is standaard beveiligd tegen optillen dankzij een uniek en gepatenteerd vergrendelingsmechanisme.
• Comfortabele bediening door middel van een handzender, groepszender, vijfkanaalszender of tijdklok.
• Innovatief design met compacte kast en geleiders.
• Grote afmetingen mogelijk tot 3000 mm breed en 2700 mm hoog.
• ID2 Solar wordt hoofdzakelijk als voorzettoepassing aangeboden, maar inbouw is ook mogelijk.
• Standaard zeven jaar garantie op alle onderdelen.
• Uitmuntende ondersteuning richting dealer én consument.

‘Rolax: de beste bescherming voor alle jaargetijden’
Het horizontale rolluik Rolax: de allerbeste bescherming voor het glazen dak
Het horizontale rolluik Rolax kan het hele jaar door bescherming bieden aan een glazen dak. In de zomer is Rolax een echt hitteschild om zonnestralen en warmte te weren en verblinding te voorkomen, in de winter biedt dit rolluik de beste bescherming tegen de koude en houdt het de warmte beter in huis. Een betere isolatie dan de Rolax bestaat er niet, waardoor de eindgebruiker energie voor verwarmen en koelen en dus geld bespaart. Rolax is dus een perfect hulpmiddel om in zomer en winter het binnenklimaat te beheersen en voor aangename en gezonde leefomstandigheden te zorgen. Bovendien wordt het geluid van regen erdoor gedempt. Rolax zal het thuisgevoel van de eindgebruiker volledig veranderen! Rolax wordt standaard geleverd met een radiogestuurde motor (merk Bubendorff), inclusief wandzender. Elke motor is extra beveiligd dankzij unieke, eigen technologie van Bubendorff.
De voordelen van het horizontale rolluik Rolax:
• Rolax is een efficiënte zonwering in de zomer.
• Rolax is warmte-isolerend en energiebesparend in de winter.
• Rolax is daarmee de beste bescherming voor een glasdak die zorgt voor een aangenaam en gezond binnenklimaat.
• Standaard met afstandsbediening (RF) en groepsbediening.
• Zeven jaar garantie op alle onderdelen.

‘Het intelligente dakraamrolluik Atix Solar is een onmisbare meerwaarde voor het dakraam’
Het dakraamrolluik Atix Solar: het meest veelzijdige dakraamrolluik op zonne-energie
Het dakraamrolluik op zonne-energie Atix Solar helpt zomer en winter het binnenklimaat beheersen en brengt daarmee comfort en veiligheid onder het dak. Het rolluik is zeer montagevriendelijk – geen kabeldoorvoer, geen elektrische aansluiting – en beschikbaar voor alle Velux en Roto dakvensters, ook voor de oudere types 310, 320 en 330.
De Atix Solar biedt een optimale bescherming tegen warmte, koude, hinderlijk licht, verblindende zonnestralen en geluid (van regen). Omdat ­­’s zomers de warmte wordt geweerd en ’s winters de kou zorgt Atix Solar bovendien voor een besparing op koel- en verwarmingskosten. Dankzij dit dakraamrolluik zal het thuisgevoel van de eind­gebruiker volledig veranderen omdat het zorgt voor een aangenaam en gezond leefklimaat op slaapkamers, kinderkamers, badkamers en werkruimtes.
Het dakraamrolluik Atix Solar wordt standaard geleverd met een radiogestuurde 12 V Bubendorff motor op zonne-energie, inclusief wandzender, waardoor installatie heel eenvoudig is. Elke motor is extra beveiligd dankzij een unieke technologie die kenmerkend is voor de Atix Solar.
De voordelen van het dakraamrolluik op zonne-energie Atix Solar:
• Universeel en montagevriendelijk dakraamrolluik en de beste keuze voor Velux en Roto dakramen, ook voor de oudere types 310, 320 en 330.
• Atix Solar wordt op het bewegende deel van het dakvenster geplaatst, waardoor ook als het rolluik gesloten is, het dakvenster nog volledig kan worden geopend.
• Atix Solar beschermt tegen warmte, koude, hinderlijk licht en geluid, maar ook tegen neerslag en inkijk.
• Atix Solar draagt bij aan een aangenaam binnenklimaat.
• Atix Solar isoleert en bespaart energie in zomer en winter.
• Atix Solar wordt standaard geleverd met een radiogestuurde 12 V motor op zonne-energie, inclusief handzender.
• Verkrijgbaar in vier unieke kleurcombinaties.
• Zeven jaar garantie op alle onderdelen.

Contact
Kijk op www.rolluikenbubendorff.be, mail naar bcs.ingrid@telenet.be of bel +32 476 24 97 38. Wij komen graag bij u langs.

Tekst en foto’s: Bubendorff

 

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Z&R Online partners