Camargue leds Renson
01:04
21-06-2016

Renson: ‘buiten leven in alle comfort’

Voor elke stijl een Renson terrasoverkapping
Het comfort van binnen naar buiten doortrekken, is waar het veel mensen om is te doen, constateren ze bij Renson. Om het hele jaar door buiten te kunnen genieten, heeft de specialist uit Waregem een uitgebreid assortiment terrasoverkappingen, van hypermodern tot klassiek en landelijk, met een voortdurende aandacht voor duurzaamheid en comfort. Een overzicht.

Camargue®, Algarve®: terrasoverkappingen met lamellendaken
De Camargue en Algarve terrasoverkappingen van Renson zijn uitgerust met een dak met roteerbare aluminium lamellen die bescherming bieden tegen regen, zon en wind. De lamellen zijn zo ontworpen dat ze neerslag zijdelings afvoeren de kolommen. De lamellen van de Skye®, de meest exclusieve van de Renson terrasoverkappingen, kunnen ook worden opengeschoven om op ieder gewenst moment van het (zon)licht te kunnen genieten.

Lagune® en Lapure®: terrasoverkappingen met screendaken
Ook met de discreet en elegant vormgegeven terrasoverkappingen Lagune en Lapure van Renson kan een extra buitenleefruimte worden gecreëerd. Deze overkappingen zijn voorzien van een zonwerend, waterdicht en lichtdoorlatend screendak.

Toscane®: gepatenteerd vouwdak
De Renson Toscane is uitgerust met een bijzondere vouwdaktechnologie die het mogelijk maakt om tot 13 m dak uit één stuk uit te voeren. Dat maakt deze terrasoverkapping behalve voor residentiële toepassingen ook heel geschikt voor horecatoepassingen.

‘Classic Line’
De overkappingen Algarve en Lapure van Renson zijn sinds kort ook verkrijgbaar in een klassieke uitvoering. De afwerking met sierlijsten en decoratieve lijnen in de kolommen geeft de Algarve Classic Line een klassieke uitstraling, volgens Renson zonder afbreuk te doen aan duurzaamheid en onderhoudsgemak. Ook de kolommen van de Lapure Classic Line zijn voorzien van decoratieve lijnen. Ze kunnen bovenaan worden afgewerkt met een bol- of diamantvormig element.

Eindeloos personaliseerbaar
Fixscreen doekzonwering, glazen wanden en Loggia schuifpanelen zijn opties voor de voor- en zijkanten van de Renson terrasoverkappingen. Ze kunnen volgens Renson subtiel in de overkappingen worden geïntegreerd en zorgen elk op hun beurt voor extra bescherming tegen wind, zon en regen.

Z&R Online partners

Interhor