PBS markies
00:30
12-07-2016

PBS: ‘voor elke situatie een passende markies’

PBS levert markiezen in zowel hardhout als aluminium. De productie vindt sinds 2005 helemaal in eigen beheer plaats, van coaten/spuiten van de onderdelen om ze op kleur te brengen en optimaal te beschermen tegen weersinvloeden tot en met doekconfectie en bekleden. “De eigen productie garandeert een snelle levertijd”, aldus commercieel directeur Bas van der Aa.

Naast de traditionele markies heeft PBS ook het pet- en het klapmodel, de baldakijn en de boutiquemarkies in het assortiment. “Daardoor hebben we voor zowel zakelijke als particuliere toepassingen steeds een passende markies”, aldus Van der Aa. Standaard worden markiezen uitgevoerd met koordbediening, maar er kan ook voor elektrische bediening worden gekozen.

Aluminium markiezen worden opgebouwd uit aluminium extrusieprofielen. Behalve in een naturel geanodiseerde uitvoering, kunnen die worden afgewerkt in een groot aantal RAL kleuren. Alle aluminium onderdelen en profielen worden in eigen huis gepoedercoat. Houten markiezen kunnen in een nostalgische of in een moderne uitvoering worden geleverd.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Z&R Online partners

Betalux markiezenRainbowsol markies