PBS
01:28
20-07-2016

PBS verhuist naar nieuw bedrijfspand

NIEUWE WEBSITE PBS IS HET BEGIN

Na een turbulent jaar met veel veranderingen en het opnieuw definiëren van de toekomst heeft PBS de juiste koers te pakken, laat het bedrijf weten. Daar hoort bij dat PBS de keuze heeft gemaakt om nieuwe investeringen te doen. Deze ontwikkelingen, in combinatie met de groeiambitie van het bedrijf, heeft geleid tot het besluit om te verhuizen naar een geschiktere bedrijfslocatie. Daarvoor heeft PBS het oog laten vallen op een modern en goed geoutilleerd bedrijfspand aan de Hectorstraat in Tilburg, niet ver van de huidige vestiging.

Efficiëntere inrichting
Gezien de sterk toenemende vraag naar buitenzonwering is de nieuwe productieomgeving volgens PBS ideaal. De verhuizing, die naar verwachting het komende najaar zal plaatsvinden, wordt gezien als een geschikte gelegenheid om het hele bedrijf efficiënter in te richten, om te kunnen blijven voldoen aan de hoge verwachtingen van klanten.

De moderne infrastructuur van het nieuwe pand biedt volgens PBS de mogelijkheid om aan klanten een nog betere service te verlenen en levertijden verder te verkorten. Met betrekking tot leveringen en service zullen klanten niets van de verhuizing merken, benadrukt het bedrijf. Via website en social media worden zij op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Investeringen
De verhuizing is voor PBS een reden geweest om eens heel goed te kijken naar het machinepark en de eisen die daar nu aan worden gesteld. De conclusie na grondige evaluatie is dat parallel aan de verhuizing een forse investering zal worden gedaan in een volledige upgrade van het machinepark om ervoor te zorgen dat het, net als het nieuwe bedrijfspand, klaar is voor de toekomst.

PBS

Nieuwe website is het begin
Voor PBS is de totaal vernieuwde website het begin van alle veranderingen. De site geeft zonweringspecialisten, maar ook consumenten een duidelijk overzicht van de producten van het bedrijf, inclusief technische specificaties en beeldmateriaal. De site is tevens de basis voor de nieuwe marketingtools die PBS wil gaan inzetten. Vanaf de site kunnen klanten namelijk de dealerportal bereiken, waar online bestellingen kunnen worden geplaatst, en de beeldbank, waar referentiesfoto’s op staan. Daarnaast heeft PBS een dealerlocator ontwikkeld, zodat consumenten die op de site komen gemakkelijk een PBS dealer in hun omgeving kunnen vinden. Voor de klanten van PBS houdt dat in dat ze voortaan ook leads via de website ontvangen.


PBS
PBS is een onafhankelijke producent van buitenzonwering. Het bedrijf is als Producent voor alle Branche Specialisten in 1980 opgericht en levert thans een compleet en volwaardig buitenzonweringprogramma voor zowel particulieren als projecten. Verkoop en installatie van de producten gebeurt door zonweringspecialisten. PBS is thans actief in Nederland, België en Scandinavië.

 

Tekst: Thijs Pubben Foto’s: PBS

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Z&R Online partners

Balero van RainbowsolEfteling, markiezen Schlappi