Tellado PBS
00:38
09-08-2016

PBS: ‘nieuwe productlijn Tellado

“Aan ons toch al complete programma producten voor het buitenleven hebben wij in dit seizoen met de Tellado een compleet nieuwe productlijn toegevoegd”, vertelt commercieel directeur Bas van der Aa van PBS. “Deze modulaire, aluminium terrasoverkapping kan zowel onderliggend als bovenliggend worden geplaatst. Ook bovenliggend met een overstek behoort tot de mogelijkheden.”

De Tellado kenmerkt zich verder door een strakke vormgeving en ruime productspecificaties, aldus Van der Aa. “Zo is binnen de huidige kwaliteitsnormering een overspanning haalbaar van wel zeven meter op twee staanders, met zowel een glas- als een polycarbonaatbedekking. Daarnaast springt de hoogwaardige afwerking in het oog. Zo worden alle zaag-, boor- en freesbewerkingen aan het aluminium gedaan vóór het poedercoaten. Vanzelfsprekend kan de Tellado – net als al onze aluminium terrasoverkappingen – worden uitgebreid met zaken als boven- en onderliggende zonwering, spiekozijnen, zijwanden, glaswanden, schuifdeuren, verlichting en verwarming.”

“PBS is een totaalleverancier”, besluit Van der Aa. “Behalve terrasoverkappingen leveren we ook een breed scala aan knikarmschermen, serrezonweringen, uitvalschermen, screens, markiezen en rolluiken. Voor ons complete productieprogramma geldt standaard de keuze uit tweehonderd kleuren zonder meerprijs. PBS heeft immers de beschikking over eigen poedercoat- en natlakfaciliteiten. Daardoor zijn zowel kwaliteit als flexibiliteit verzekerd.”

Z&R Online partners

Giallo Deponti BuitenlevenMSK SunSquare zonnezeilen