PBS Rolluiken
00:42
09-11-2016

PBS: ‘leverancier voor een compleet programma rolluiken’ 

 

“PBS biedt een compleet programma rolluiken”, aldus commercieel directeur Bas van der Aa van PBS. “Producten worden bovendien snel geleverd en tegen een scherpe prijs. Standaardkleuren als crèmewit, wit, grijs, antraciet en lichtbeige altijd binnen tien werkdagen. De overige kleuren vergen niet veel meer tijd.” 

PBS noemt nog een aantal voordelen van zijn rolluiken:

• Leverbaar met vier gerolvormde omkastingen voor één prijs: afgeschuind 45°, vierkant 90°, halfrond en kwartrond. Er kan worden gekozen uit vijftien standaardkleuren, afhankelijk van de kastvorm.
• Tevens leverbaar met vier geëxtrudeerde omkastingen, eveneens voor één prijs: afgeschuind 45°, vierkant 90°, halfrond en kwartrond. Voor deze omkastingen kan worden gekozen uit 185 RAL kleuren.
• Een breed scala aan lamellen voor mini-rolluiken, te weten 37, 38, 42 en 45 mm.
• Tevens leverbaar is een maxi-rolluik met lamellen van 55 mm.

“Voor onze elektrische bedieningen werken we exclusief met Somfy motoren”, besluit Bas van der Aa. “Interessant om te melden is dat rolluikspecialisten de komende maanden van extra voordeel kunnen profiteren. Zo hanteren we geen meerprijs als voor de fluisterstille RS100 io motor wordt gekozen in plaats van de Oximo RTS motor en ontvangt de eindconsument in de maanden september tot en met december een gratis NINA afstandsbediening bij de aanschaf van twee PBS rolluiken met RS100 io motor. Meer informatie over deze actie is te vinden op onze site.”

Z&R Online partners

Aluprofwilms