Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Open huis Markiezen Nederland

Open huis Markiezen Nederland

Begin 2019 is Markiezen Nederland van Geldermalsen verhuisd naar een nieuw, aanzienlijk groter onderkomen aan de Pascalweg in Culemborg. Het betreft een representatief pand met veel meer ruimte om markiezen te produceren en te presenteren. “Na een mooi en druk seizoen staat alles nu op zijn plek”, aldus directeur-eigenaren Johan Hol en Aart van den Berg van Markiezen Nederland. “Daarom openen wij op vrijdag 22 november vol trots onze deuren voor iedereen die ons nieuwe onderkomen wil komen bekijken. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen bezoekers die dag een kijkje komen nemen in onze showroom en achter de schermen in onze fabriek. Ook is dan onze nieuwe aluminium markieskap met gegolfde zijkappen te bewonderen!”

Open huis Markiezen Nederland

Datum: vrijdag 22 november

Adres: Pascalweg 10/A, Culemborg

Tijd: tussen 14.00 en 20.00 uur

Belangstellenden die het open huis van Markiezen Nederland op vrijdag 22 november willen bezoeken, worden verzocht zich aan te melden door een e-mail te sturen naar Markiezen Nederland, info@markiezennederland.nl.

Belangstellenden die niet in de gelegenheid zijn om het open huis te bezoeken, maar wel graag een keer een bezoek brengen aan Markiezen Nederland kunnen bellen (085-1044009) of mailen (info@markiezennederland.nl) om een afspraak te maken voor een bezoek op een ander moment.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details