Wij zijn enorm trots op het feit dat Verano® komend jaar deel zal nemen aan Alpe d’HuZes 2019. Een team van 9 collega’s, ieder met hun eigen verhaal, maar met één gemeenschappelijk doel: de strijd tegen kanker voor eens en altijd zien te winnen!
00:48
06-11-2018

Omdat wij de strijd voor eens en altijd willen winnen!

Wij zijn enorm trots op het feit dat Verano® komend jaar deel zal nemen aan Alpe d’HuZes 2019. Een team van 9 collega’s, ieder met hun eigen verhaal, maar met één gemeenschappelijk doel: de strijd tegen kanker voor eens en altijd zien te winnen!

Over Alpe D’huZes
Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez. Lees verder..

Sponsorpakket
Om ons doel te bereiken proberen we de komende periode zoveel mogelijk geld in te zamelen. Dit doen we onder andere aan de hand van een Sponsorpakket. Wilt u deel uit maken van de strijd tegen kanker? Bekijk het sponsorpakket en steun Team Verano®!

Hoe word ik sponsor?
Via onderstaande knop bereikt u de Teampagina van Team Verano®. Aan de hand de rode knop doneert u het gewenste bedrag, vergeet niet te vermelden dat u doneert op basis van het sponsorpakket (op deze manier kunnen wij contact met u opnemen over het uitwerking van de logo-uitingen). Doneert u liever een bedrag naar eigen keuze? Ook dan zijn wij u vanzelfsprekend erg dankbaar!

Wij danken u voor uw steun

Team Verano®
Cristian van den Broek
Erik Kroon
Erwin Kuis
Harrie van Zutphen
Jacqueline Toebes
John Kerkhoff

Linda Simons
Marco van Heeswijk
Patrick Gofers

Bekijk sponsorpakket

Bekijk Team Verano®

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Z&R Online partners

De Daylight Award 2018JASNO