Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuw virtueel Daglicht Advies Centrum voor consumenten en professionals

Nieuw virtueel Daglicht Advies Centrum voor consumenten en professionals

VELUX Nederland nu ook digitaal te bezoeken

Voortaan kan iedereen vanaf kantoor of huis de nieuwste producten van VELUX bekijken in het virtuele VELUX Daglicht Advies Centrum. De digitale omgeving biedt op een gebruiksvriendelijke manier en op ieder moment van de dag de mogelijkheid alle daglichtoplossingen van VELUX te ervaren.

Naast de bekende dakramen levert VELUX ook dakkapellen, lichtkoepels, lichtstraten, oplossingen voor dakramen in zonnepaneeldaken en bijpassende accessoires die zorgen voor een gezonde leefomgeving met veel daglicht en frisse lucht. Deze producten zijn al jaren te bekijken in de showroom van VELUX Nederland in De Meern, maar vanaf nu ook digitaal te ontdekken.

Als een VR-experience

De virtuele showroom heeft veel weg van een VR-omgeving. Als bezoeker ‘loop’ je vanachter de computer door de hele showroom. Een ideale manier om online, samen met eindconsumenten of opdrachtgever, alle daglichtoplossingen te bekijken en vergelijken. Zo is het nog eenvoudiger om te adviseren welk product het beste past bij hun wensen en behoeften. Een daglichtadviseur van VELUX kan hierbij telefonische begeleiding bieden.

Intelligent en duurzaam

Naast de nieuwste daglichtoplossingen zijn in de virtuele showroom ook alle VELUX oplossingen te vinden die zorgen voor een comfortabel binnenklimaat zoals warmtewerende buitenzonweringen die oververhitting van een woning tegengaan, verduisterende rolluiken en raamdecoratie voor een goede nachtrust en intelligente bedieningssystemen voor automatische natuurlijke ventilatie en energie-efficiënte koeling.

Afspraak maken voor bezoek

Het VELUX Daglicht Advies Centrum kan op afspraak ook fysiek worden bezocht. Een VELUX daglichtadviseur voorziet vrijblijvend van een goed en passend advies, op basis van wensen en budget. Architecten, aannemers en projectontwikkelaars kunnen ook samen met hun opdrachtgever een bezoek brengen aan het VELUX Daglicht Advies Centrum.

Doorloop de virtuele showroom of bekijk de mogelijkheden voor het maken van een afspraak op: https://www.velux.nl/showroom

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details