Coulisse
01:27
28-03-2017

Natuurlijke structuren in het Coulisse assortiment voor de projectmarkt

Met nieuwe stoffen, collecties, foto’s en videomateriaal, zet Coulisse de volgende stappen in voorbereiding op het betreden van de projectmarkt. Een nog steeds actuele trend die Coulisse ziet voor de projectmarkt is het toenemende gebruik van natuurlijke kleuren en tactiele materialen. Met het oog op deze focus zal Coulisse geleidelijk nieuwe stoffen met natuurlijke structuren op de markt gaan brengen.

In hedendaagse interieurs worden veel koude materialen gebruikt, zoals glas, beton en staal. Een nog steeds actuele trend is het gebruik van natuurlijke kleuren en tactiele materialen. Stoffen met de uitstraling van wol, zoals vlamwerende rolgordijnstoffen Richmond en Winchester, zijn bij uitstek geschikt om zachtheid aan deze interieurs toe te voegen. Ze creëren een pure en serene sfeer en een gevoel van comfort. Toegepast in het interieur zorgt de natuurlijke textielstructuur ervoor dat de raambekleding dichter bij ons staat, haast aaibaar lijkt en minder afstandelijk is. Het assortiment luxe stoffen met deze natuurlijke uitstraling zorgt ervoor dat er warmte, stijl en emotie aan het interieur wordt toegevoegd. Deze benadering van design is vooral voor de projectmarkt nieuw en vooruitstrevend.

Coulisse

De Contract Collection van Coulisse omvat een exclusieve selectie van verschillende typen geweven stoffen met een natuurlijk textielgevoel, zoals wol, katoen en linnen. De stoffen zijn allemaal vlamwerend en Trevira CS en verkrijgbaar in een tijdloos palet van natuurlijke kleuren. Een groot deel van de collectie is zelfs 300 cm breed, waardoor deze stoffen uitermate geschikt zijn voor de projectmarkt.

Coulisse presenteert de nieuwe contractfilm
Met deze film benadrukt Coulisse de moderne en volwassen architectonische stijl waarmee het bedrijf zich op de projectmarkt wil presenteren. In de film worden een aantal projecten getoond die zijn uitgevoerd met Coulisse stoffen en materialen. Het geeft bovendien een inkijkje in de wijze waarop Coulisse raambekleding en architectuur met elkaar verbindt. De afgelopen paar jaar heeft Coulisse het contractassortiment uitgebreid tot een compleet en innovatief aanbod van luxe systemen en stoffen, waarin design en functionaliteit naadloos in elkaar overgaan. Met nieuwe stoffen, foto’s en videomateriaal bereidt Coulisse zich voor op het betreden van dit nieuwe marktsegment.

 Vooruitstrevend design voor de projectmarkt
Naast de tactiele Trevira CS stoffen voor rol- en paneelgordijnen en verticale lamellen, biedt onze collectie voor de projectmarkt ook een uitgebreid assortiment aan verschillende screenstoffen die uitstekend gecombineerd kunnen worden met vooruitstrevend design. Afhankelijk van de kleur en openheidsfactor kan het zicht naar buiten in meer of mindere mate worden behouden, terwijl er een comfortabel binnenklimaat wordt gecreëerd voor wat betreft licht en warmte. Met het Absolute Control concept kan de raambekleding automatisch worden bediend; per individueel systeem óf alle systemen in het gebouw tegelijkertijd.

Coulisse

Z&R Online partners

MSW 2000 SERIEWhitepaper Hunter Douglas