LuxxOut
00:37
18-06-2019

LuxxOut is in beweging en sluit de webshop!

LuxxOut is in beweging en ontwikkelt zich verder door! Dit jaar presenteerden wij al onze nieuwe producten Umbra en Tectum, maar er verandert meer. In deze nieuwsbrief stellen wij u op de hoogte van deze wijzigingen en informeren wij welke gevolgen deze hebben.

LuxxOut heeft besloten om, net als zusteronderneming AluminiumPergola.nl, zich volledig te focussen op u, de zakelijke klant. Per heden zijn wij daarom gestopt met de verkoop aan particulieren. Onze webshop op www.luxxout.com is gesloten en de website is nu volledig toegespitst op informatievoorziening voor particulieren en het doorverwijzen naar de Premium Dealers.

Ook zakelijk is het niet meer mogelijk om online, via de webshop, te bestellen. U kunt vanaf nu uw bestelling mailen naar info@luxxout.com. Binnenkort publiceren wij op onze website een dealer-portal met daarin onder andere handige bestelformulieren. Wij zullen u informeren wanneer het nieuwe portal live gaat.

Bij LuxxOut geloven we in de kracht van onze zakelijke klanten en dealers. Wij vertrouwen erop dat de particulieren die u bezoeken goed geïnformeerd worden over de LuxxOut-producten en wij zo samen veel mooie projecten kunnen realiseren.

Lees meer over: LuxxOut , Sectornieuws , Webshop

Z&R Online partners

Colour by You3D-app