00:51
09-05-2016

Heroal CR: ‘systeemoplossing voor terrasoverkapping en carport’

Het systeem Heroal CR voor de realisatie van terrasoverkappingen en carports onderscheidt zich door zijn moderne Softline design, montage­vriendelijkheid en eenvoudige assemblage, aldus directeur Michèl Willemse van Heroal Nederland. “Dankzij het omvangrijke assortiment aan systeemtoebehoren dat Heroal aanbiedt, kunnen er tal van opstellingen en uitvoeringen worden gebouwd. De grote draagkracht van het systeem in combinatie met de hoogwaardige afdichting, garandeert een hoge mate van zekerheid en een lange levensduur.” 

De grote draagkracht van het CR systeem maakt riante overkappingen mogelijk. Het maximale oppervlak dat overkapt kan worden, ligt bij een overkapping met twee staanders op 5 x 6 m. De is C2/B3. Indien gewenst bieden de profielen ruimte voor het aanbrengen van een door derden geleverde staalversterking.

Uitvoering en design
Naar keuze kan de Heroal CR worden uitgevoerd met een eenvoudige wandaansluiting en geteste glashouders, of met een kantelbaar muurprofiel in combinatie met esthetisch afgeronde glaslijsten. De liggers hebben een buitenaanzicht van 70 mm. Het binnenaanzicht is 75 mm. De diepte van de liggers varieert van 115 mm tot en met 155 mm. Een volledig getest afdichtingssysteem maakt elke overkapping compleet. De glassterkte die toepasbaar is, bedraagt 32 mm. Een speciaal klikprofiel maakt het mogelijk om inbouwspots onder veranda of carport toe te voegen.

Voor wat betreft de afwerking van het CR systeem heeft Heroal ook aandacht besteed aan de details. Zo zijn er aan de binnenkant geen schroefverbindingen zichtbaar en is de lak van Heroal HWR kwaliteit. HWR staat voor High Weather Resistant, een poedercoating die volgens opgave van Heroal langer meegaat dan de conventionele coatings.

Thema-Horeca-O&Z---Heroal---DSC_0504

Foto’s: Serre Exclusief, Hengelo.

Z&R Online partners

V745-LüderitzDirello