Alluma Verano
00:44
26-09-2017

Fusie Alluma B.V. en Verano B.V.

Alluma B.V. gevestigd te Best en Obdam en Verano B.V. gevestigd te Best hebben besloten tot een fusie per 1 januari 2018. De activiteiten worden onder de bestaande naam Verano B.V. voortgezet.

Bovengenoemde bedrijven vallen reeds onder de Alcré groep, fuseren is daarom na een nauwe samenwerking in de afgelopen jaren een logische en weloverwogen vervolgstap voor alle partijen. De samenvoeging zorgt naast enorme schaalvoordelen voor een sterkere positie op de nationale en internationale markt en biedt de mogelijkheid de naamsbekendheid van het merk Verano® verder uit te breiden.

“Met het behoud van alle medewerkers zet Verano B.V. haar wens om te groeien direct kracht bij. Bovendien zorgt het aanblijven van de huidige medewerkers ervoor dat relaties de vertrouwde contactpersonen behouden.”, aldus Harrie van Zutphen, Commercieel Directeur.

Alluma B.V. is een dynamisch productie- en assemblagebedrijf opgericht in 1998. Alluma B.V. vervaardigt een groot aantal producten voor het buitenleven: terrasoverkappingen, glaswanden en tuinschermen. Daarnaast produceert Alluma B.V. markiezen en zonneschermen. Ruim 20.000 producten vinden jaarlijks hun weg naar eindgebruikers in binnen- en buitenland.

Verano B.V. is sinds de oprichting in 1990 in snel tempo uitgegroeid tot een begrip in de zonweringbranche. Verano B.V. is uniek met haar totale collectie raamdecoratie, buitenzonwering, rolluiken, buitenleven producten en garagedeuren. Verano B.V. is tevens een toonaangevend merk en een internationale speler op de projectenmarkt.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: Alluma , Fusie , Nieuws , Verano

Z&R Online partners

RolluikenPBS