Frank Schädlich
00:56
13-10-2020

Frank Schädlich treedt toe tot raad van bestuur van StellaGroup

StellaGroup behaalde in 2019 een omzet van 460 miljoen euro. Zij hebben de ambitie een Europese speler van importantie te worden in de rolluiken- en zonweringsmarkt. Momenteel is StellaGroup via 14 dochterondernemingen aanwezig in Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. In Nederland maakt AVZ-Group onderdeel uit van StellaGroup.

Per 5 oktober 2020 is Frank Schädlich in de functie van Director of International Development toegetreden tot StellaGroup. In deze rol neemt hij tevens zitting in de raad van bestuur.

Frank is 52 jaar, afgestudeerd aan de École des hautes études commerciales in Parijs en heeft een belangrijk deel van zijn carrière bij Somfy Group doorgebracht in verschillende topposities in Italië, Duitsland en Frankrijk. Hij heeft 7 jaar lang de leiding gehad over de Europese Unie en het Midden-Oosten.

Zijn kennis van de markt, internationale ervaring en karakter zullen van veel toegevoegde waarde zijn voor de groep. Hij zal een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de verdere structurering van StellaGroup en de realisatie van onze ambities.

“Frank zijn komst naar StellaGroup stelt ons in staat om een nieuwe stap voorwaarts te zetten in onze internationale ontwikkeling”, zegt Didier Simon, CEO StellaGroup. 

Over StellaGroup

StellaGroup is een Europese speler van importantie op het gebied van rolluiken, zonwering, beveiligings- en afsluitingsoplossingen voor gebouwen. Met 15 moderne productielocaties in Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland biedt de groep producten voor de residentiële, industriële en de commerciële sector.

Over AVZ-Group

AVZ-Group bestaat uit 4 bedrijven – AVZ, Hylas, Smits en SunStock – allen marktleiders in Nederland op het gebied van buitenzonwering, buitenleven, horren en rolluiken. De dagelijkse missie van AVZ-Group is om het woon- en werkcomfort van mensen te vergroten door het leveren van duurzame en innovatieve zon regulerende producten.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Z&R Online partners