01:11
13-04-2016

FAAC als eerste producent van buismotoren VMRG gecertificeerd

Deze week heeft Mitch Janssen, directeur FAAC BV in Doetinchem, als eerste producent van buismotoren het VMRG certificaat voor Zonwering ontvangen. Alleen zonweringbedrijven die voldoen aan alle VMRG kwaliteitseisen komen in aanmerking voor dit certificaat. Als toonaangevende producent van buismotoren is FAAC ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van de kwaliteitseisen die aan VMRG Zonwering verbonden zijn.

Mitch Janssen, directeur FAAC BV, vertelt: ‘Wij zijn enorm trots dat wij als eerste producent van buismotoren het VMRG certificaat hebben mogen ontvangen. FAAC BV is een 100% dochterorganisatie van het internationaal opererende moederbedrijf in Italië dat al meer dan 50 jaar bestaat. Buismotoren zijn pas een aantal jaar toegevoegd aan het gamma van FAAC. Wij zijn één van de jongste buismotoren producenten op de markt. Dat maakt het voor ons extra bijzonder om dit certificaat als eerste buismotoren producent te mogen ontvangen.”

FAAC BV in Doetinchem
FAAC BV, voorheen twee bedrijven KEMKO Doetinchem B.V. en FAAC Tubular Motors, levert automatische deuren voor personentoegang en industrie, slagbomen, verkeerspalen en motoren voor rolluiken en zonwering. In Doetinchem worden producten geassembleerd, geleverd en gemonteerd. Daarnaast biedt FAAC BV een 24-uurs storings- en servicedienst aan voor eigen producten alsook voor producten van andere merken. Janssen vervolgt:

“Onze vestiging in Doetinchem werkt nog met twee handelsnamen, namelijk KEMKO Doetinchem en FAAC Tubular Motors. Dit komt omdat recentelijk de voorheen genoemde bedrijven zijn gefuseerd tot één entiteit. De naamsbekendheid die wij in ruim 25 jaar hebben opgebouwd onder de naam KEMKO, willen wij niet onopgemerkt aan de zijlijn zetten. Alle producten zullen steeds meer onder de merknaam FAAC in de markt gezet worden.”

VMRG Certificaat
VMRG staat voor Vereniging van Metalen Ramen en Gevelelementen. Zonwering en aanverwante bedrijven die het VMRG certificaat in bezit hebben worden jaarlijks gekeurd, waardoor continue kwaliteit gewaarborgd is. De VMRG zonweringbedrijven houden intensief contact zodat ze op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Janssen: ‘Wij werken met collega VMRG bedrijven samen aan innovatieve oplossingen om een duurzaam gebouwde toekomst te garanderen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over FAAC Tubular Motors of KEMKO Doetinchem hun website: www.faacbv.com. Op www.vmrg.nl is meer informatie te vinden over deze brancheorganisatie.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: certificaat , FAAC , Nieuws , Vmrg , Zonwering

Z&R Online partners

heroal vs zIntegra® velux