Directie uitbreiding Verano
00:35
18-04-2017

Directie uitbreiding Verano

Harrie van Zutphen bekleedt sinds heden de functie van Commercieel Directeur binnen Verano®. Als Commercieel Directeur fungeert Harrie van Zutphen als back up voor Frank Pulles en is hij eindverantwoordelijk voor alle verkoop- en marketingactiviteiten.

Harrie van Zutphen is in 2003 bij Verano® begonnen als stagiair op de productieafdeling, als onderdeel van zijn HBO MER opleiding. Na zijn stage is Harrie parttime in dienst gebleven en in 2005 bij Verano® afgestudeerd. Harrie is vervolgens verder gaan studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en verbonden gebleven aan Verano®. Hij was in deze jaren onder andere verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe projecten, het realiseren van procesverbeteringen, TÜV certificeringen en diverse rapportages. In 2012 is Harrie doorgestroomd naar de functie van Hoofd Verkoop Binnendienst en sinds 2014 was Harrie als Commercieel Manager verantwoordelijk voor de gehele verkoopafdeling.

Verano® is sinds de oprichting in 1990 in snel tempo uitgegroeid tot een begrip in de zonwering branche. Verano® is uniek met haar totale collectie raamdecoratie, buitenzonwering, rolluiken, buitenleven producten en garagedeuren. Verano® is daarnaast een toonaangevend merk en een internationale speler op de projectenmarkt.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Z&R Online partners

Hylas doekenVerticale Jaloezieën