Dessol
01:17
25-10-2016

Dessol: ‘veilig thuis genieten met volledige controle over licht, geluid en temperatuur’

“Dankzij een ruime keuze aan rolluiksystemen maakt Dessol Belgium het mogelijk om thuis de volledige controle te houden over licht, geluid en temperatuur”, aldus commercieel directeur Marco Snoek. “Dessol staat voor kwalitatieve rolluiken, buitenzonwering en outdoor lifestyle producten. Op onze website www.dessol.be wordt een overzicht van alle producten gegeven.” 

Dessol-Rol: ‘maatwerk en excellentie!’
“Kwaliteit en service zijn de voornaamste troeven van Dessol Belgium”, vervolgt Snoek. “Wie kiest voor Dessol, kiest voor kwaliteitsrolluiken én voor kwaliteitsservice. Dessol is fier dat het zich op de Europese markt kan profileren als specialist in rolluiken.”

Snoek constateert dat rolluiken niet meer zijn weg te denken uit de hedendaagse woning. “Dessol biedt een passende oplossing voor elke nieuwbouw, renovatie of semi-industriële toepassing. Door een combinatie van de meest moderne materialen en productietechnologieën zijn de Dessol rolluiken beperkt in omvang. Alle aluminium lamellen zijn standaard opgevuld met geluid en temperatuur isolerend purschuim.”

Dessol

Rolluiken bieden naast maximale privacy het voordeel van inbraakbeveiliging. Bovendien zorgen ze voor isolatie, waardoor een huis in de winter warm en in de zomer fris blijft, met een minimaal energieverlies. Door de ruime keuze aan motoren en zenders kunnen rolluiken bovendien perfect worden geautomatiseerd. Door te kiezen voor inbouw, voorzet of opbouw of voor pvc of aluminium kunnen rolluiken bijdragen aan de uitstraling die woningbezitters aan hun gevel wensen te geven.

Dessol Belgium heeft rolluiken voor zowel nieuwbouw als renovatietoepassingen. Daarnaast produceert het bedrijf ook rolluiken in aluminium en staal voor semi-industriële toepassingen. De producten worden alleen verkocht aan professionals, zoals schrijnwerkers, specialisten in het afsluiten van gebouwen, zonwering- en rolluikspecialisten enzovoorts. Zij staan namens Dessol in voor een deskundige installatie van de Dessol producten bij eindgebruikers.

De hoofdzetel van Dessol Belgium voor Vlaanderen en Nederland is gevestigd in Dendermonde. De productie is gevestigd op een site van ongeveer vier hectare in Bertrix. “Van daaruit onderhouden wij met trots een uitstekende relatie met onze trouwe clientèle”, aldus Snoek. “Professioneel opgeleide medewerkers zorgen voor een efficiënte dienstverlening en permanente klanttevredenheid. Daarvoor biedt Dessol oplossingen van A tot Z. Vanaf het begin denken we mee met de klant, plegen aanpassingen waar nodig, leveren op locatie en begeleiden bij plaatsing. Om onze producten zo goed mogelijk te presenteren, is op aanvraag een complete, luxe documentatie verkrijgbaar met zowel technische informatie als mooie, sfeervolle brochures.”

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Z&R Online partners

RomaJASNO gio award