Zonwering
01:25
18-01-2018

De mooiste merken interieurdecoratie op Intirio

Eén van de belangrijkste redenen om Intirio te bezoeken is het aanbod in de interieurdecoratie. De mooiste merken in meubelstoffen, wandbekleding en raambekleding staan er gegroepeerd onder één dak. U kan er de lokale verdelers spreken en vooral: u vindt er een gefocust aanbod voor de Belgische en Nederlandse markt.

Sterke merken om zaken mee te doen:
Op Intirio vindt u 80% van de sterkste merken in wand-, raam- en meubelbekleding onder één dak. Een greep uit de lange lijst:

Alinee met o.a. Designers Guild en Dedar, Intede met Villa Nova en Romo. Aristidebiedt onder het motto ‘Maak je niet druk om een vlek’ ondermeer hun AquaCleanstoffen aan, nu in een breed gamma beschikbaar. Arte brengt gewaagde prints in een bijzondere samenwerking met het Amerikaanse Flavor Paper. Ook aanwezig zijn Casadeco en het trendsettende Casamance, Eijffinger, het unieke Franse Elitis, Britse Farrow & Ball en Harvizo met o.a. Sanderson. Verder vermelden we nog het kunstige Masureel, de fantasierijke wandpanelen van NMC, het altijd inspirerende Orac en de unieke designs van Wind. Origin brengt heel wat nieuws, net als Prestigious Textiles, Vano en Sahco met o.a. The Vendevoort collection.

Unieke merken en nieuwkomers om mee te verleiden
Van Buren, de enige schapenvachtlooierij van Nederland, maakt vacht- en lederproducten waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan, eyecatchers in élk interieur. Evolution21 komt met eigenzinnige hoogwaardige meubelen, stoffen en een nieuwe kwaliteit fluweel in 100% mohair. Tissage Mahieu staat garant voor luxueuze textiel wandbekleding. LF Trading steelt dit jaar de show met een unieke design chair, de Shepherds Place. Manuel Larraga is een Spaanse artisanale stoffeerder & zitmeubelfabrikant uit Zaragoza. Mobus stelt hun nieuwe Sunbrella collectie en lanceert ook een nieuwe collectie meubelstoffen onder de naam Mobus by Annabel Textiles. En Stas Home brengt o.a. het zeer bijzondere Lyon Béton mee, een gamma aan betonnen meubelen.

En last but not least, dé referenties in zonwering zijn terug!

B&C Raamdecoratie introduceert met bece® nieuwe stoffen voor rolgordijnen en verticale jaloezieën. Hippe kleuren en duurzame stoffen van petflessen zetten de toon. Copahome komt met een nieuwe vouwgordijnencollectie. Headlam brengt een nieuwe collectie binnenzonwering, terwijl Luxaflex hun geheel nieuwe Inspiration Shops voorstelt samen met de Smart home oplossing PowerView® Motorisation. Net als Sunway die op hun stand een Smarthome hoek inricht en ook voor het eerst hun nieuwe collectie Duette® Shades introduceert met maar liefst meer dan 800 kleuren. Ook Zonnelux zorgt voor enkele primeurs met 3 nieuwe collecties en de presentatie van hun nieuwe klantenportaal. Verder zijn ook Toppoint , MHZ en Vadain opnieuw van de partij op Intirio!

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Z&R Online partners

Polyclose voor de BeneluxLuxaflex® en Dutch Invertuals