Sunconfex Visitex
00:59
12-12-2016

4 baanbrekende innovaties voor ultrastrakke buitenscreen

Niet alleen brave kinderen krijgen lekkers met Sinterklaas. Ook u verdient het allerbeste. Daarom ontwikkelde Sunconfex met Improved Screen 4 baanbrekende innovaties voor buitenscreen-installateurs. Lees snel wat er dit jaar in de zak van Sinterklaas zit:

1. ClickOn-montageprofielen voor buitenscreens
Vergeet verdikkingen, lelijke golven of afdruklijnen door het oprollen. Met de revolutionaire ClickOn-technologie bevestigt u buitenscreens aan de doekbuis volgens het plug & play-principe: u klikt het profiel in één eenvoudige beweging vast aan de doekrol. Dat gaat razendsnel en heel gemakkelijk en dankzij het speciaal gelaste ultrafijne kunststofprofiel heb je zo goed als geen verdikking meer.

2. ZipFix-montageprofielen voor buitenscreens
Het kan nog beter! Met het baanbrekende ZipFix-montageprofiel zijn zichtbare afdruklijnen helemaal verleden tijd. Hoe werkt dit systeem? Aan de screen is een rits gelast. Daarover schuift u een uniek, gepatenteerd profiel. Dat gaat vlot met behulp van een handige tool en … klaar! Dankzij dit ZipFix-montageprofiel is er bij het oprollen geen verdikking op de doekbuis!

sunconfex-zipfix

3. Visitex-onderlatbevestiging voor buitenscreens
Geen fan van een zichtbare lasnaad onderaan uw buitenscreens? Kies voor het innoverende Visitex-systeem van Improved Screen®. Aan de onderkant van deze buitenscreen is een rits vastgehecht. Daarover schuift u in één beweging een kunststof profiel, helemaal op maat. Dit geheel schuift in elk type van onderlat en het resultaat is perfect strak, zonder zichtbare lasnaad!

4. Improved Zip Technology voor buitenscreens
Ook de zijkanten van uw buitenscreen houden wij 100% strak. Dankzij Improved Zip Technology is er aan de zijkanten van het screendoek een revolutionaire ritsband gehecht. Die is een stuk dunner, maar dankzij verbeterde lijm en een betere weving van de band even sterk als de klassieke ritsband. Weg bobbels!

Zet de buitenscreens van Improved Screen op uw verlanglijstje
Overtuigd? Zet uw schoen dan klaar met een briefje voor de Sint. Of vraag uw fabrikant naar de buitenscreens van Improved Screen, natuurlijk.

Z&R Online partners

Knikarmscherm Guillaume Janssen Nederland B.V