Vrijdragende systeemdeuren van glas stijlvol, veilig, zwevend

De frameloze en vrijdragende glazen systeemdeuren van Supeero uit Rottenberg in Zwaben (Duitsland) zijn duidelijk herkenbaar. Ze hebben een buitengewoon strak uiterlijk, zonder overgangen en lasnaden. Door de keuze voor glas is de systeemdeur uitgesproken hedendaags en modern. Ze past zich perfect aan de omgeving aan, is met verschillende vormgevingsmogelijkheden enorm veelzijdig en kan gemakkelijk aan individuele eisen worden aangepast. 

De zwevende glazen systeemdeur is geschikt voor zowel de particuliere als de zakelijke omgeving. Het glaselement voldoet aan de hoogste designeisen en zorgt bewust voor contrasten. De deur is beschikbaar in vrij te kiezen doorrijbreedtes van twee tot zes meter. De hoogte is variabel van een halve tot twee meter. 

De glazen deur wordt altijd naar klantspecificatie geproduceerd en gereed voor montage geleverd. Verschillende profiellengtes zorgen voor weinig snijverliezen en daarmee voor kostenbesparing. De voor de systeemdeur gebruikte profielen worden verdekt, binnenliggend en onzichtbaar geschroefd met elkaar verbonden. Een gepatenteerd insteek- en spreid­systeem garandeert muurvaste verbindingen. 

Het ontwerp van de glazen deur van 20 mm dik gelaagd veiligheidsglas kent vrijwel geen grenzen. De deur kan worden uitgevoerd in een kleur naar wens, mat of glanzend en doorzichtig of ondoorzichtig. Naar keuze kan ze worden bedrukt met elk motief. Daarnaast voldoet de glazen deur aan alle veiligheidseisen. Allereerst beschermt ze privé- of bedrijfsterreinen tegen elke onbevoegde toegang. Bovendien is ze extreem betrouwbaar, gewaarborgd door het TÜV-certificaat van de compacte elektrische aandrijving Shorty. Die werkt vrijwel geruisloos en heeft een draadloze afstandsbediening voor de hoogste mate van comfort. Eventuele onnauwkeurigheden bij de montage worden gecompenseerd door de nauwkeurige en betrouwbare tandriemtechnologie van de Shorty aandrijving. 


Supeero
Supeero ontwikkelt al 25 jaar innovatieve en toekomstgerichte producten. Met een ongeëvenaarde, kwalitatief hoogwaardige afwerking wordt voldaan aan de hoogste eisen. Weerbestendig aluminium dient altijd als uitgangspunt bij het minimalistische, tijdloze en onmiskenbare design van alle
Supeero producten. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor de zwevende glazen systeemdeuren.

Ga naar www.supeero.de voor meer informatie. 

Tekst: Supeero