Oktober woonmaand trends op interieurgebied

Elegant en stijlvol wonen met onze nieuwe collectie vouwgordijnen

Met onze nieuwe vouwgordijncollecties Elegant Wonen en Tijdloos Wonen brengen we een oplossing voor ieder interieur.

Onze styliste Maartje Knipscheer vertelt: “De collectie Tijdloos Wonen biedt een functionele basisoplossing met tijdloze stoffen, die in iedere interieurstijl passen; van modern en strak tot een romantische en klassieke inrichting. De Elegant Wonen collectie biedt een rijke verscheidenheid aan weelderige stoffen en heeft verder een aantal luxere, slimme bedieningsopties, zoals PowerView Motorisation.”

Oók mooi: trendkleur Amarant
Opvallend nieuw is de trendkleur Amarant die in combinatie met goud de nostalgische stijl tot leven brengt. Deze kleur uit de woestijn geeft je interieur een heerlijk warme uitstraling. Het advies is om deze te combineren met zachte tinten als mauve, marsala en terra voor een extra mooie look.

Stylingtips met de nieuwste trendkleuren
Maak dit seizoen een weekendje vrij om je interieur klaar te maken voor een gezellig najaar. Onze trendwatcher Monique van der Reijden geeft vijf stylingtips om een hippe sfeer te creëren met de nieuwste trendkleuren voor het komende seizoen. Zo geef jij je interieur een trendy update met geel, turquoise en blauw. Ook met strepen en ribbels steel je de show!

Puur natuur
Wist je dat de botanische trend een van de meest geliefde interieurtrends blijft? Dat is niet zo gek, want de kleuren  en patronen uit de natuur zijn gemakkelijk naar binnen te halen en bieden rust in je leefomgeving. Met planten, groentinten en natuurlijke dessins haal je in een handomdraai een botanische sfeer in huis. Lees alles over onze Botanical Selection voor meer inspiratie!

Luxaflex® Vouwgordijnen