Luxaflex® introduceert twee nieuwe collecties vouwgordijnen

Elegant en Tijdloos Wonen passend bij elke interieurstijl en budget

De nieuwe collectie vouwgordijnen van Luxaflex®, marktleider op het gebied van raambekleding, bestaat uit twee delen: Elegant Wonen en Tijdloos Wonen. De collectie Tijdloos Wonen biedt een goede basisoplossing voor iedereen, met breed-toepasbare stoffen die aansluiten bij iedere interieurstijl; van modern en strak tot een romantische en klassieke inrichting. De Elegant Wonen collectie heeft een rijke verscheidenheid aan stoffen en biedt luxe, slimme bedieningsopties zoals PowerView® Motorisation.

Luxaflex
Foto: Luxaflex® vouwgordijnen

Elegant en Tijdloos Wonen
De collectie Luxaflex® vouwgordijnen verfraait elk interieur door de keuze uit meer dan 100 items met een breed palet aan decoratieve en functionele stoffen. Zo is er keuze uit gevoerd of ongevoerd en varieert de stofkeuze van zijde en linnen en de kleuren velvet tot metallic. Ook zijn er stoffen met een akoestische en vlamvertragende werking of een Cradle to Cradle Certified™ Brons certificaat – een duurzaamheidsprogramma dat het kringloopprincipe stimuleert.

Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland vertelt: “Vouwgordijnen creëren veel warmte en huiselijkheid, waardoor deze sfeerbepalend zijn in je interieur. De twee nieuwe collecties bestaan uit prachtige, warme en zachte stoffen in vele kleuren en volgens de laatste trends. Hierdoor passen de vouwgordijnen bij elk budget en iedere stijl. Ook zijn de collecties gemaakt conform CS-normen en daardoor veilig voor kind en dier. Alle producten worden natuurlijk op maat gemaakt en zijn voorzien van kindveilige klikringen.”

Luxe en comfort
De collectie Elegant Wonen is leverbaar in dertien luxe stofkwaliteiten, zes stijlvolle hardware-kleuren in een lichtdoorlatende (Seta) of verduisterende (Ferla) voering. Bij deze collectie staat luxe en comfort centraal en dat is terug te zien in de ronde aluminium baleinen, die voorzien zijn van een meeverende magneet die zorgt voor een strakke tunnel. Ook zijn deze vouwgordijnen verkrijgbaar met SmartCord®, kettingbediening of het slimme bedieningssysteem PowerView®Motorisation.

Voor iedereen
De Tijdloos Wonen collectie is beschikbaar in de drie typen voeringen van hoge kwaliteit: lichtdoorlatend, thermo of verduisterend. Deze wordt uitsluitend geleverd met een kindveilige metalen kettingbediening, witte hardware en witte koorden. De strakke stofplooi wordt gecreëerd door baleinen die met de hand aan de achterkant van het vouwgordijn genaaid zijn. Dit maakt deze collectie vouwgordijnen charmant met simpele, rechte lijnen, die de natuurlijke schoonheid van de stof tonen.

Bron: Luxaflex®