Kleuren die inspireren

Tien nieuwe kleuren en tien jaar garantie

De Spaanse doekfabrikant Sauleda® lanceert een nieuwe collectie zonweringdoeken in unikleuren met tot tien jaar garantie. In de nieuwe collectie unikleuren zijn twaalf nieuwe, tot in detail ontworpen kleurtonen opgenomen, die allemaal zijn geïnspireerd op unieke aarde-elementen. “Deze doeken zijn kwalitatief hoogwaardig en duurzaam, wat ze tot de beste keuze maakt binnen de categorie 100% in de massa gekleurde of spindopgeverfde acryldoeken”, aldus José Sauleda, General Director van Sauleda. 

“Sinds hun introductie op de R+T 2018 in Stuttgart in maart van dit jaar zijn de nieuwe uni’s van Sauleda uitstekend ontvangen in de branche”, constateert José Sauleda met tevredenheid. “Het is de trendsettende collectie van het seizoen geworden!” 

“Een deel van het succes is te danken aan de unieke en geprivilegieerde behandeling die we aan kleur hebben gegeven”, vervolgt Sauleda. Voordat de doeken voor de nieuwe collectie zijn geselecteerd, heeft ons design­team zich gefocust op het onderscheiden van twaalf unieke natuurlijke elementen die vanuit hun essentie met een bepaalde kleur kunnen worden geassocieerd. Onze toewijding en passie voor zonweringdoek heeft het ons toegestaan om zelfs nog een stapje verder te gaan. We zijn er namelijk in geslaagd om de essentie van bepaalde elementen uit de natuur – zoals regen of bamboe – in het doek weer te geven.”

Sauleda®

Sauleda heeft een creatieve communicatiecampagne gelanceerd om de nieuwe unikleuren te lanceren. Geïnspireerd op de twaalf kleuren uit de collectie, zijn twaalf verhalen geschreven die in verschillende landen inmiddels een succes zijn op social media. Ze staan ook te lezen op de website van Sauleda. 

Kleurenpalet
De kleuren van de nieuwe unicollectie zijn volgens José Sauleda onderscheidend en exclusief. “Het zijn kleuren die kwaliteit in zich dragen, waardoor Sauleda de beste 100% spindopgeverfde acryldoekencollectie kan aanbieden. De vitaliteit van Grape 1067 en Logo Red 1066 springen eruit, de puurheid van Optik 1069 of de elegantie en attractieve finesse van Rain 1073 en Sand 1071.” 

De nieuwe collectie unikleuren maken deel uit van de collectie Sensations van Sauleda en zijn terug te vinden bij de SolarPro zonweringdoeken.     

Sauleda®


José Sauleda: ‘Wij leveren uitsluitend technische excellente doeken’

• “Dankzij de uitmuntende grondstoffen die we gebruiken en onze knowhow inzake verwerking en weving hebben onze Masacril® doeken uitstekende mechanische eigenschappen.”
• “Wij produceren uitsluitend doeken die volledig geschikt zijn voor zonwering en buitengebruik.”
• “Sauleda gebruikt uitsluitend pigmenten die superieur zijn in weer- en lichtbestendigheid.”
• “De Masacril® houden hun kwaliteit, veel langer dan andere producten op de markt.”
• “Schimmelwerend.”
• “Gedeeltelijke ademende doeken die thermisch comfort bieden.”
• “Ontworpen om een hoge mate van bescherming te bieden tegen UV-B straling.”
• “Wij zijn traditionele wevers die de laatste technologische innovaties gebruiken en kunnen daardoor hoogwaardige doeken produceren.” 

Tekst: Thijs Pubben    Beeld: Sauleda, Ricard Estol Sauleda