Jasno introduceert vernieuwde swings collectie en breidt Folds collectie uit

Leverancier van raamdecoratie Jasno brengt een vernieuwde Swings collectie uit. Naast nieuwe kleuren en patronen zijn deze verticale lamellen, met 3D effect, vanaf nu ook leverbaar in pvc. De nieuwe Swings collectie werd getoond tijdens de VTwonen & design beurs begin oktober in de RAI Amsterdam.

JASNO

Als leverancier van op maat gemaakte raamdecoratie speelt Jasno in op de wensen van de consument. Met pvc lamellen in diverse kleuren en patronen voegt Jasno een nieuw materiaal toe aan de Swings collectie. Ook het assortiment van de luxe stof Trevira cs is uitgebreid. Met deze nieuwe collectie kunnen Swings in veel interieurstijlen worden toegepast.

Jasno swings
Jasno heeft Swings al in 2015 op de markt gebracht. Uniek aan deze verticale lamellen is volgens het bedrijf dat ze in verrassende 3D-standen kunnen worden gedraaid. De collectie is leverbaar in twee lamelbreedtes en bestaat uit de typen Petrol (pvc), Urban (Trevira cs met patroon) en Sahara (Trevira cs in strakke kleuren).

JASNO
Jasno Swings heeft in 2016 de IF Design Award gewonnen.

Uitbreiding Folds collectie
Naast de vernieuwde Swing collectie heeft Jasno zijn collectie Folds uitgebreid met de nieuwe transparantie ‘light filtering’. Deze vouwgordijnen van geweven papier en houten latjes creëren een subtiele lichtinval. Ook de uitbreiding van de Folds collectie is tijdens de VTwonen & design beurs in Amsterdam getoond.

Light filtering
Met light filtering introduceert Jasno een Folds met een transparantie tussen het semi-transparante en het verduisterende black-out vouwgordijn in. Doordat het papier bij light filtering stof dichter wordt geweven, ontstaat een subtiele lichtinval. De light filtering variant is leverbaar in vijf nieuwe kleuren, naast de zes natuurlijke tinten waarin ook het semi-transparante vouwgordijn leverbaar is.

Jasno Folds
In 2014 heeft Jasno zijn Folds op de markt gebracht. Ze zijn ontstaan uit een samenwerking tussen Jasno en Dutch Design studio Daphna Laurens. Dit vouwgordijn is thans dus leverbaar in drie transparanties, de standaard semi-transparante versie, de light filtering versie met subtiele lichtinval en de geheel verduisterende black-out variant.

Uitgelichte afbeelding: Jasno Folds light filtering, een transparantie die ligt tussen semi-transparant en black-out.