Isotra versterkt zijn activiteiten in Nederland

Isotra hoort als zonweringproducent met de export naar meer dan veertig landen tot de top vijf. Een productiecapaciteit van ruim zeshonderd buitenjaloezieën per dag en een eigen volautomatische poedercoatinrichting zorgt voor een gegarandeerde levertijd van twee tot drie weken. Met een zeer uitgebreid programma screens, buitenjaloezieën en een in eigen beheer ontwikkeld lamellendak vindt Isotra het tijd geworden het dealernetwerk in Nederland verder uit te breiden. Isotra heeft Mat Janssen bereid gevonden deze taak op zich te nemen.

Janssen is al sinds 1988 actief in de zonweringbranche. Destijds is hij op 21-jarige leeftijd naast zijn vader Anton Janssen begonnen bij de firma ADT-Götze. “In deze periode hebben wij samen met een groot aantal zonweringpartners heel wat mooie projecten mogen maken”, aldus Mat Janssen. Vervolgens werd hij in 2002 gevraagd om op de thuismarkt van ADT-Götze aan de slag te gaan. “Vanaf die tijd ben ik altijd actief gebleven op de Duitse zonweringmarkt”, aldus Janssen.

Het contact tussen Mat Janssen en de firma Isotra bestaat al sinds 2008. “Er is in deze periode een mooie relatie ontstaan, zeker omdat Isotra zich in de laatste tien jaar enorm heeft ontwikkeld. Met mijn ruim dertigjarige ervaring wil ik een goede ondersteuning bieden aan de Nederlandse dealers, zowel op commercieel als technische vlak.”