Euro-Bis neemt afscheid van een icoon

Op vrijdag 21 december neemt Euro-Bis Poedercoating in Oudenbosch afscheid van een icoon. Op die dag rijdt chauffeur Leo namelijk zijn laatste ritten voor het bedrijf. “Na hoeveel jaar precies weet alleen Leo!”, aldus directeur-eigenaar Pauline Klaassen. “Wij weten allemaal namelijk niet beter of Leo was er gewoon, en dat terwijl Euro-Bis Poedercoating al 37 jaar bestaat!”

“Langs deze weg willen wij iedereen laten weten dat ze het vertrouwde gezicht van Leo na 21 december echt niet meer zullen zien”, vervolgt Pauline Klaassen. “Dat zal voor al onze klanten wennen zijn, maar zeker ook voor onszelf! Graag wil ik Leo bedanken voor zijn jarenlange inzet voor Euro-Bis. Met ons team zullen we op gepaste wijze afscheid van hem nemen. Daarnaast willen wij iedereen bedanken die Leo gedurende al die jaren tijdens zijn bezoeken van koffie met af en toe iets lekkers heeft voorzien.”

“Eén ding is absoluut zeker”, aldus Pauline Klaassen tot besluit. “Wij zullen Leo ongelofelijk gaan missen, maar hoogstwaarschijnlijk zijn wij niet de enige. Leo, bedankt en het ga je goed!”

Leo