Erfal presenteert nieuwe rolgordijnencatalogus

Zicht- en zonwering ‘voor de leuk’

Erfal presenteert een nieuwe rolgordijnencatalogus met een geoptimaliseerde stoffenpresentatie en de keuze uit meer dan 340 trendy en sprekende stoffen. Ze zijn verdeeld over achttien collectiekaarten en geschikt voor zowel de projectmarkt als voor particuliere toepassingen. 

Aan het begin van het seizoen biedt Erfal een nieuwe rolgordijnencatalogus met een eigen stoffencollectie aan. “Het ontwerp van de collectiekaarten is nieuw en compact, met grote stofstalen die de presentatie gemakkelijker maken”, aldus Mike Holtslag, accountmanager projecten van Erfal Nederland. “Alle designstoffen worden met behulp van een ruimtelijke afbeelding gepresenteerd, zodat er een beter beeld van kan worden gevormd.” De QR-code leidt naar de Designfinder, die als digitale ondersteuning dient om de stoffen aan de consument te presenteren. De nieuwe, viertalige catalogus bevat meer dan 340 stoffen, die zowel geschikt zijn voor projecten, als voor de particuliere woonomgeving. 

Enkele eigenschappen van de collectie: 

  • Met ongeveer een derde van de stoffen, in de kleuren wit, crème, grijs en natuurlijke tinten, worden de kleurvoor­keuren van de gemiddelde West-Europeaan afgedekt. Er zijn circa 95 gedessineerde stoffen leverbaar. 
  • Meer dan 100 stoffen van de nieuwe rolgordijnencollectie – zowel uni als design – zijn bij uitstek geschikt voor verduistering. 
  • Ongeveer 130 stoffen zijn toepasbaar als projectstof. 

Rolgordijnencatalogus

“Gericht zoeken naar een passende stof kan via een van de twaalf kleurkaarten, drie kaarten met verduisteringsstoffen, twee kaarten met functionele stoffen en een kaart met duurzame stoffen”, legt Holtslag uit. 

“De rolgordijndoeken in de nieuwe catalogus tonen een verfijnde combinatie van nieuwe, moderne stoffen met beproefde technieken”, gaat Holtslag verder. “Afhankelijk van de inbouwsituatie en de voorkeuren van de opdrachtgever kan Erfal ook rolgordijnen met een cassette in een ronde of hoekige vorm of als montageprofiel leveren.” Als ondersteuning voor de dealer is voorin de prijs- en techniekbrochure een tabel met modellen, maten en kleuren opgenomen. 

Rolgordijnencatalogus

Accu-aangedreven rolgordijnen
Een comfortabele aandrijving zonder stroomvoorziening is met Erfal rolgordijnen met een van afstand bedienbare accumotor mogelijk. Met de ingebouwde lithium-ionbatterij kan een rolgordijn een aantal maanden worden gebruikt. Als de batterij moet worden opgeladen, kan het rolgordijn gewoon worden doorgebruikt. De oplader heeft een kabellengte van vier meter en kan dus vrijwel overal worden gebruikt. Om de accu op te laden, is optioneel overigens ook een zonnepaneel beschikbaar. Het Erfal accurolgordijn kan gemakkelijk worden gemonteerd – zonder vaste elektrische installatie – en kan met elke rolgordijnstof uit de collectie van Erfal. 

Deze draadloze oplossing is geschikt voor de serie M rolgordijnen en XL rolgordijnen. Het van afstand bedienbare systeem is bidirectioneel en dus toekomstbestendig voor gebruik in smart homes. Afhankelijk van de wensen van de eindgebruiker is een radiografische afstandsbediening met één of vijftien kanalen beschikbaar. 

Tekst: Thijs Pubben    Beeld: Erfal