Weinor

Zuiderzeelaan 17
8017 JV Zwolle

T: 0800-0934667
E: weinorbenelux@weinor.de
W: www.weinor.nl

Made in Germany – en dat al sinds 50 jaar!
Weinor behoort tot de de marktleiders betreffende hoogwaardige terrassystemen en is al ruim 50 jaar succesvol in deze markt. De sleutel tot dit succes zit hem in de combinatie van uitgebreide technische kennis, hoge kwaliteit en klantgerichte service.
Als een internationaal opererend bedrijf biedt weinor de beste kwaliteit „Made in Germany“. Al onze producten worden in Duitsland geproduceerd en vervaardigd.

Op ons hoofdkantoor in Keulen zijn op 21.000 vierkante meter 160 medewerkers werkzaam. De productie in Möckern is 9.900 vierkante meter groot en daar zijn 61 medewerkers werkzaam.

Onze medewerkers zijn de basis voor ons bedrijf. Daarom doen we er veel aan om te zorgen dat iedereen zich hier thuis voelt en het personeelsverloop laag is. Zo ligt bijvoorbeeld het combineren van werk en gezinsleven ons nauw aan het hart. Niet voor niets worden wij door de stad Keulen als een “familie vriendelijk bedrijf” aangewezen.

Het moet er goed uitzien en goed functioneren
Vanaf het startpunt al ligt onze aandacht bij technisch vooraanstaande producten, die tegelijkertijd overtuigen door aantrekkelijke designs. Of u nu kiest voor een tijdloos en klassiek terras of juist voor een modern terras: met een weinor product wordt iedere buitenruimte een uitbreiding van uw woonruimte – een waardevermeerdering van uw onroerend goed. Talrijke designawards bevestigen onze betrokkenheid bij de vormgeving van het product: van een Red Dot Design Award tot een iF product design award.

Het moet betekenisvol zijn en energie besparen
Air conditioning wordt een steeds belangrijker thema. Doordat zonwering zorgt voor aangename verkoeling is air conditioning overbodig en dit bespaart u natuurlijk energie. Een andere optie om energie te besparen is voor zijdelingse glaselementen te kiezen op uw balkon, loggia of terrasdak. Ligt uw terras op het zuiden of westen dan is er ook potentie om zonne-energie op te wekken. Wij zetten ons op Europees niveau in voor het idee van energie zuinige zonweringoplossingen. Zo hebben wij bijvoorbeeld goed contact met de European Solar Shading Association (ES-SO).

Het moet eeuwig goed blijven en het milieu beschermen
Duurzaamheid heeft bij weinor hoge prioriteit, want het milieu vinden wij belangrijk. De producten die geproduceerd worden zijn erg duurzaam. Hoe langer de levensduur, hoe minder CO2 uitstoot.

Weinor kiest in het productieproces voor maximale milieuvriendelijkheid.

Nieuws gerelateerd aan Weinor

Weinor

Vacatures bij Weinor

Wij zijn marktleider voor zon- en weerwering op het terras in Noord-Europa. Onze dynamische en moderne onderneming met hoofdkantoor in Keulen produceert zonneschermen, terrasoverkappingen en Glasoases voor het hogere segment.

Lees meer »
Weinor

Nieuwe verticale zonwering VertiTex II van Weinor

Fabrikant Weinor heeft dit jaar een optisch en technisch nieuwe verticale zonwering gelanceerd. Het is de VertiTex II die volgens Weinor punten scoort met de kleinste cassette in zowel een ronde als hoekige variant en een vereenvoudigde montage. Met zijn opvallende, moderne design is de VertiTex II geschikt als uniforme zonwering voor het hele huis.

Lees meer »

DePen | Marcel Mol, vertegenwoordiger van Weinor in Vlaanderen

We trappen met z’n allen in de val om vooral vast te stellen en te benoemen wat er allemaal níet oké is. Voor je het weet wordt het normaal om te denken in termen van halfleeg in plaats van halfvol. Bij een probleem blijven we trappelen op de plaats in plaats van vooruit te stappen.

Lees meer »

German Design Award voor w17 easy

De nieuwe glazen schuifwand w17 easy van weinor is naast de Red Dot Design Award nu ook met de gerenommeerde German Design Award bekroond. De w17 easy heeft de German Design Award-onderscheiding “Winner” in de categorie “Building & Elements” gekregen.

Lees meer »