Verosol Nederland B.V.

Verosol Nederland B.V.
Kiefte 17, 7151 HZ Eibergen
Postbus 15, 7150 AA Eibergen, Nederland
T. +31(0)545 46 45 45
F. +31(0)545 46 45 99
E. info@verosol.nl
W. www.verosol.com


Verosol is specialist in het ontwikkelen en fabriceren van functionele binnenzonwering. Als uitvinder van gemetalliseerd textiel en het plissé gordijn innoveert Verosol voortdurend om de best presterende oplossingen in zon- en lichtwering te realiseren voor een duurzamer en comfortabeler binnenklimaat. Naast het hoofdkantoor in Eibergen heeft Verosol vestigingen in Nederland, Spanje en Australië. Via een uitgebreid netwerk van projecten en retail dealers bedient Verosol de commerciële en consumentenmarkt. Verosol Fabrics heeft daarnaast een wereldwijd distributienetwerk van licentiehouders voor de gemetalliseerde textielsoorten.

Effectieve binnenzonwering van Verosol heeft 3 eigenschappen: het buitenhouden van de warmte, het wegnemen van hinderlijk zonlicht en het zicht naar buiten behouden. Verosol verrast de markt met innoverend zonweringstextiel dat al deze kwaliteiten in zich verenigt; een in de wereld uniek procedé voor het metalliseren van hoogwaardig textiel.

Bij Verosol denken we in oplossingen en mogelijkheden in plaats van puur uit een productgedachte. Wij ontwikkelen producten die bijdragen aan een gezonder en duurzamer binnenklimaat; innovaties zoals CrystalScreen: een gemetalliseerd onbrandbaar PVC vrij glasdoek met een perfect doorzicht en zeer hoge reflectiewaarden, FourC: ons zelfvoorzienende plug & play automatiseringsprogramma, dragen bij aan veiligheid, comfort, energiebesparing en lagere kosten voor zonwering en klimaatbeheersing.

 

Nieuws gerelateerd aan Verosol Nederland B.V.

Jasper Hoek

Jasper Hoek is de nieuwe CEO van Verosol

Het verhaal is ondertussen wel bekend. Het begon allemaal in 1963 toen scheepsbouwer Cornelis Verolme per schip in New York arriveerde. Hoe moet je in vredesnaam de zon – en dus de warmte – weren in al die kantoor- en woontorens met hun duizenden ramen of zelfs geheel glazen gevels, vroeg hij zich af.

Lees meer »
Team Verosol Nederland

Verosol Presenteert nieuw team

Sinds Verosol Nederland in 2013 onder nieuwe eigenaarschap en de nieuwe bestuursvoorzitter Bas Ambachtsheer de weg naar boven weer heeft gevonden, verandert het bedrijf in rap tempo. Aandachtspunten zijn innovatie, marketing en een select dealernetwerk.

Lees meer »
verosol cordless

Verosol Cordless: Bediening met het grootste gemak!

Graag laten we u kennismaken met onze productinnovatie: Verosol Cordless. Dit is een bedieningsvorm van een standaard plissé. Deze bedieningsvorm zorgt ervoor dat een handgreep-bediend product zonder spandraad geïnstalleerd en gebruikt kan worden.

Lees meer »

Verosol Nederland een winnend team

Verosol Nederland is in beweging, sinds 2013 toen Verosol onder nieuwe eigenaarschap en een nieuwe bestuursvoorzitter Bas Ambachtsheer de weg naar boven heeft gevonden, verandert het bedrijf in rap tempo.

Lees meer »