Sun Stock Holland B.V.

Talhoutweg 16
8171 MB
Vaassen (NL)
T: +31 (0)578 677 222
F: +31 (0)578 677 229
E: info@sunstock.nl
W: www.sunstockholland.nl

bedrijfsprofiel-facebook bedrijfsprofiel-twitter bedrijfsprofiel-youtube

 

Sun Stock Holland B.V. is al meer dan een decennium lang specialist en toeleverancier in onderdelen voor zonweringsystemen.

Wij verzorgen snelle en correcte leveringen met een duidelijk oog voor onze klant en de menselijke kant van zaken doen. Door gedegen afspraken met al onze leveranciers bieden wij u een zeer breed en altijd vernieuwend assortiment. Hierdoor is Sun Stock Holland B.V. (binnen Nederland) al vele jaren een toonaangevende speler in haar branche!

In aankomende jaren willen wij ons stabiele positie als partner/leverancier voor zonweringsonderdelen – samen met u – verder uitbreiden en voorzien van nog meer toegevoegde waarde.

Met uiterst korte lijnen, een flexibele aanpak en een hecht team verzorgen wij graag uw bestellingen en is Sun Stock Holland uw betrouwbare en duurzame partner.
Nu en in de toekomst!!

Klik hier voor een overzicht van ons ruime assortiment.

Nieuws gerelateerd aan Sun Stock Holland B.V.

AVZ-groep

Eenheid in verscheidenheid voor de AVZ-groep

Het is geen geheim dat de bedrijven uit de AVZ-Groep – AVZ, Smits Rolluiken en Zonwering, SunStock en Hylas – een prominente plaats innemen binnen het zonweringlandschap in Nederland, België en zelfs daarbuiten.

Lees meer »

Sunstock Holland: ‘terraszonwering Alcorola’

Horecaoverkappingen en -zonwering | De pergolazonwering Alcorola van Sunstock Holland is zowel geschikt voor particuliere als voor horecatoepassingen. Dankzij zijn ruime afmetingen biedt deze zonwering 30 m2 schaduw. De Alcorola kan aan elke gevel worden bevestigd.

Lees meer »