Schlappi Markiezen

Lovense Kanaaldijk 135
5013 BJ Tilburg

T: (+31) 013 5420077
E: info@schlappi.nl
W: www.schlappi.nl

Kiezen voor Schlappi Markiezen is kiezen voor kwaliteit

Schlappi Markiezen is al sinds 1986 de autoriteit onder de markiezen. Wij staan voor uitmuntende klasse bij alles wat we doen. De kwaliteit van een markies van Schlappi herkent u zo: altijd vijf slagen, altijd garen in bijpassende kleuren en altijd hoogwaardig maatwerk. En: bij een gestreept doek met een golvende volant, loopt de golf altijd met het streeppatroon mee. Dat zijn slechts enkele details waarmee wij het verschil maken. Klik op de button hieronder om te zien hoe wij topkwaliteit tot in het kleinste detail doorvoeren.

Nieuws gerelateerd aan Schlappi Markiezen

Verbouwing showroom

Schlappi maakt een vliegende nieuwe start

Het was groot nieuws een jaar geleden toen de iconen uit de zonweringwereld Ans en Peter Schlappi bekendmaakten hun zaak over te dragen aan Dennis Schoormans en zijn vrouw Charlotte. Schlappi zonder Schlappi, dat kon toch bijna niet? Het blijkt wel te kunnen, want Schlappi heeft onder het nieuwe management een vliegende nieuwe start gemaakt.

Lees meer »
Levertermijn

De Pen | Dennis Schoormans

We mogen terugkijken op een fantastisch zonweringjaar 2018. Dat hoor je terug van elke zonweringvakspecialist die je hierover spreekt. Een prachtige zomer plus een economisch klimaat met een groot consumentenvertrouwen. Toch bespeur je ook vaak een aarzeling. Waar komt die vandaan?

Lees meer »