MarkiezenNederland B.V.

Gerdina’s Hof 3 – 5
4191 MX Geldermalsen

T: 085 104 4009
E: info@markiezennederland.nl
W: www.markiezennederland.nl

Ambachtelijk én modern
MarkiezenNederland B.V. is fabrikant van markiezen en is gevestigd in Geldermalsen, midden in Nederland. Hier worden de ambachtelijke houten markiezen op moderne wijze geproduceerd. Naast de traditionele, houten markies hebben wij ook een eigen aluminium markies ontwikkeld. Deze unieke markies oogt nostalgisch, maar is door het gebruik van aluminium nagenoeg onderhoudsvrij.

Service voor particuliere en zakelijke klanten
Op de website kunnen zowel particuliere als zakelijke klanten een offerte aanvragen. Bevindt één van onze dealers zich in uw regio, dan sturen wij uw aanvraag direct door naar de betreffende dealer. U ontvangt dan binnen 2 werkdagen een offerte op maat van uw dealer. Wanneer er geen dealer in de buurt zit, zullen wij uw aanvraag zelf verzorgen. U kunt van ons dezelfde werkwijze verwachten.

Kijkje in de showroom
Liever eerst in de showroom kijken? Wij werken met geselecteerde dealers door heel Nederland. Neem contact met ons op voor een dealer bij u in de buurt. Ook voor garantie en hulp bij het inmeten kunt u bij uw lokale dealer terecht.

Speciale wensen
Ook voor speciale projecten, horecamarkiezen en belettering bent u bij MarkiezenNederland aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Nieuws gerelateerd aan MarkiezenNederland B.V.

Johan Hol

De Pen | Johan Hol

Kwaliteit bieden en we kunnen weer wat meer vragen voor onze producten, is een veel gehoord geluid in de markt. Ik merk aan mezelf dat ik ook weer wat gemakkelijker geld uitgeef, want het gaat goed. We hebben het druk en verdienen een leuke boterham, maar toch.

Lees meer »