Heroal

Österwieher Straße 80
33415 Verl (Duitsland)

Postfach 12 64
33411 Verl (Duitsland)

Tel.: +49 5246 507-0
Fax: +49 5246 507-222

www.heroal.de

Voor Heroal is innovatie en passie voor het product van oudsher de basis voor succes. Wij zijn een familiebedrijf in de beste zin van het woord en juist dat brengt doorslaggevende voordelen voor de klant met zich mee: snelle besluitvorming, grote individuele verantwoordelijkheid, continuïteit en bereidheid om als partner van onze klanten nieuwe dingen te proberen.

Heroal ontwikkelt, produceert en verkoopt geïntegreerde, op elkaar afgestemde systemen voor de gebouwschil. Het portfolio omvat systemen voor ramen, deuren, gevels, rolluiken en rolpoorten. Dit productportfolio wordt aangevuld met klap- en schuifluiken, insectenbescherming, alsook terrasoverkappingen en carports.

Afgestemde totaalsystemen bieden doorslaggevende voordelen voor de partnerbedrijven, architecten en investeerders.

Vandaag telt de organisatie ongeveer 800 medewerkers op drie locaties in Duitsland. De heroal producten worden in 40 landen verkocht.

Nieuws gerelateerd aan Heroal

heroal husol

Inzetten op kwaliteit en innovatie

Screens | Husol uit Genemuiden profileert zich al jaren als een betrouwbare leverancier van zonweringen en rolluiken. “We hebben een naam hoog te houden als het op leverbetrouwbaarheid en kwaliteit aankomt en innoveren om die reden voortdurend”, aldus Peter van der Kamp van Husol.

Lees meer »
heroal vs z

VS Z leveringsprogramma uitgebreid

Screens | Sinds de introductie van de VS Z zipscreen heeft men bij Heroal niet stil gezeten. “De screens zijn goed ontvangen op de Nederlandse markt”, stelt marketingmanager Jan Mol van Heroal Nederland tevreden vast.

Lees meer »

Z&R Product of the Year Award 2015 uitgereikt

Bij Heroal zijn ze helemaal blij! Niet alleen met de Z&R Product of the Year Award 2015 voor het rolluik met jaloeziefunctie LC 41, maar ook met de positieve ontwikkeling van Heroal in Nederland, met de ontwikkeling in Verl – waar zich de hoofdzetel van Heroal bevindt – en met de ontwikkelingen op de exportmarkt.

Lees meer »

LC 41 van Heroal wint Z&R Product of the Year Award 2015

Niet iedereen had dezelfde keuzes gemaakt tijdens het juryberaad voor de Z&R Product of the Year Award 2015 – smaken verschillen nu eenmaal, inzichten ook – maar uiteindelijk kwam het rolluik met jaloeziefunctie LC 41 van Heroal toch overtuigend als winnaar uit de bus.

Lees meer »

Specialist uit Nijkerk gaat ook rolluiken produceren

Sunmaster en Heroal kiezen voor elkaar “Een logische stap”, noemt Chris Kollen de samenwerking tussen Sunmaster en Heroal. De directeur-eigenaar van Sunmaster in Nijkerk schudde onlangs de hand van Michèl Willemse, de kersverse directeur

Lees meer »