Harol

Industrieterrein 1/3      Tel : +32 (0)13/ 38 02 04
IZ Webbekom 1025       Fax: +32 (0)13/ 31 48 03

3290 Diest  (B)

Harol is de Belgische marktleider in rolluiken, zonwering en poorten. Het bedrijf is ook wereldwijd een grote speler, met export naar Australië, het Midden-Oosten, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Nederland en Scandinavië. In zijn productievestiging in Diest stelt Harol 285 mensen te werk.

Missie
Harol is gespecialiseerd in producten die bouwopeningen, glaspartijen, ramen, deuren en terrassen beschermen tegen overtollige warmte, koude of ongewenst bezoek. Ons doel?
•    De behoeften van steeds meer Europese consumenten invullen.
•    Hen laten genieten van het waardevolle effect van onze producten.
•    Bijdragen aan de verbetering van het wooncomfort, de privacy, de veiligheid en de verfraaiing aan, in en rond gebouwen.

Visie
Harol wil een rendabele en omzetsterke specialist zijn en haar aandeel in het ‘woonbudget’ van de Europese consument behoorlijk versterken. Harol kiest voor een differentiatiestrategie en creëert waarde voor haar klanten door:
•    productassortiment
•    uitzonderlijk kwaliteitsniveau
•    leverbetrouwbaarheid en service
•    wendbaarheid van haar organisatie

Waarden
•    Wij en onze partners hebben de ultieme betrachting te zorgen voor de tevredenheid van de eindgebruikers.
•    Wij stimuleren elkaar en onze partners tot persoonlijke kwaliteit, samenwerking en verantwoordelijkheidszin.
•    Wij doen er alles aan om, zonder uitzondering, alle processen en schakels van onze onderneming continu te verbeteren.
•    Wij respecteren mensen en hechten waarde aan hun mening, hun inbreng en hun zelfontplooiing.
•    Wij komen steeds onze afspraken na en waarborgen een samenwerking die ook rekening houdt met het standpunt van andere partijen.
•    Wij geloven dat winstgevendheid borg staat voor continuïteit. Deze winstgevendheid is het resultaat van de positieve bijdrage van medewerkers, klanten en leveranciers.

Samen met onze medewerkers passen wij deze waarden en normen toe om ervoor te zorgen dat:
•    de klant centraal staat
•   zijn tevredenheid continu toeneemt
•    Harol synoniem staat voor betrouwbaarheid

 

 

Nieuws gerelateerd aan Harol

Harol

Harol’s top 3 van nieuwigheden om de zon te weren

Dé specialist op het vlak van zonwering, zowel voor nieuwbouw als renovatie? Dat is Harol! Ook voor 2019 pakt de producent uit met tal van nieuwigheden, zoals een esthetisch weggewerkt rolluik dat de strengste energieprestatienormen haalt, een minimalistische pergola voor maximale bescherming én een zonwering op maat van grote glasgevels.

Lees meer »

Harol Dealerdag 2018: ‘de toekomst is digitaal!’

Naar jaarlijkse gewoonte heeft Harol op vrijdag 13 oktober een dealerdag voor zijn exclusieve dealers in België georganiseerd. Een honderdtal vertegenwoordigers van meer dan zestig Harol specialisten uit Vlaanderen en Wallonië waren daarvoor naar de hoofdzetel van Harol in Diest afgereisd.

Lees meer »
Harol

Harol: ‘OB900 Thermo, superisolerend opbouwrolluik’

Rolluiken hebben unieke troeven, benadrukt Joris Draelants, bij Harol onder andere verantwoordelijk voor innovatie en productontwikkeling. “Ze zorgen voor aangename koelte in huis in de zomer en houden de warmte binnen in de winter. Bovendien zorgen ze voor veiligheid, verduistering én zijn ze geluidswerend.”

Lees meer »
harol vz080 zip

Harol op Equipbaie

De blikvanger van Harol in 2016 is de eerste telg uit een compleet nieuwe productfamilie zonwering voor lichtstraten, skylights, veranda’s tot complete buitenoplossing.

Lees meer »
Harol terrasoverkapping

Harol: ‘elke dag terrasjesweer met een buitenkamer’

Terrasoverkappingen | “Innovatieve overkappingsystemen en een ruim gamma zonneschermen creëren een aangename en gezellige omgeving, het hele jaar door”, aldus marketingmanager Isabelle Wintmolders van Harol. “Harol is een van de pioniers in het creëren van een volwaardige buitenruimte op het terras of in de tuin.

Lees meer »
VZ080-ZIP van Harol Z&R

VZ080-zip van Harol wint Z&R product of the year award 2016

De jury van de Z&R Product of the Year Award is heel divers van samenstelling. Bovendien worden inzendingen op basis van vier verschillende criteria beoordeeld: is het product origineel, is het innovatief, hoe is het design en wat zijn de (markt)kansen. Die twee omstandigheden leiden ertoe dat de uitslag van de verkiezing dus meestal onvoorspelbaar is.

Lees meer »
Z&R product of the year

Z&R Product of the Year Award 2016 uitgereikt

Het gaat goed met Harol! Ofschoon het weer in de eerste maanden van 2016 niet geweldig is, zijn de resultaten uitstekend, vertelt marketingmanager Isabelle Wintmolders als een afvaardiging van Z&R in Diest arriveert. En dan komt daar ook nog eens de Z&R Product of the Year Award 2016 bij voor de VZ080-ZIP...

Lees meer »