Guillaume Janssen

Braunstraat 1
8013 PR Zwolle
Nederland

Telefoon: 038 4670010
Fax: 038 4670011

www.guillaumejanssen.nl
info@gjbv.nl

bedrijfsprofiel-twitter bedrijfsprofiel-youtube bedrijfsprofiel-linkedin


Guillaume Janssen B.V. projectleverancier van Bijzondere zonweringen
De ideale projectleverancier en partner in het marktsegment van de (bijzondere) projecten. Wanneer uw standaardleverancier niet toereikend is, helpen wij u graag de juiste oplossing te vinden voor uw situatie. U kunt daarbij denken aan hele smalle, brede of hoge ZIP systemen met bijzondere specificaties. Daarnaast bieden wij MSW ZIP systemen aan, die van beneden naar boven, horizontaal of zijwaarts kunnen lopen én onze MSW specials met screens in elke denkbare vorm.

 

 

 

 

 

UW GEBOUW, ONZE OPLOSSING!
Gespecialiseerd in de productie van bijzondere doekafschermingen en doekoverkappingen.

  • MSW Specials
  • SZ-MSW ZIP
  • ZIP Screens
  • Transparoll
  • Doekconfectie
  • Big Inter

In bestaande en nog te ontwerpen gebouwen denken wij graag met u mee. Wij creëren innovatieve producten voor een gezond en comfortabel klimaat van gebouwen.  Guillaume Janssen is hiermee wereldwijd dé producent van bijzondere doekafschermingen en doekoverkappingen. Naast windvaste Shy-Zip screens en Transparoll rolluiken, is Guillaume Janssen ook de enige producent van driehoekige systemen.

Nieuws gerelateerd aan Guillaume Janssen

Een bijzonder bedrijf is klaar voor de toekomst

De vijftigste verjaardag van Guillaume Janssen was in 2017. Het feestje werd dinsdag 27 februari tijdens de R+T 2018 in Stuttgart gevierd. Dat de festiviteiten in Stuttgart plaatsvonden, was natuurlijk geen toeval. Guillaume Janssen is immers niet alleen in Nederland, maar ook internationaal actief.

Lees meer »
MSW 2000 SERIE

MSW 2000 SERIE

Dé MSW special screen serie die voor iedere glaspartij in driehoekvorm een elegante en efficiënte oplossing kan bieden.

Lees meer »
Gepersonaliseerde & bedrukte zonwering

Gepersonaliseerde & bedrukte zonwering

Op zoek naar een uniek en gepersonaliseerd doek of compleet systeem? Guillaume Janssen Nederland B.V. kan compleet naar wens een grote verscheidenheid aan doeken bedrukken en voor u confectioneren, verlijmen of verwerken in een compleet geassembleerd systeem.

Lees meer »
conston zip

Conston ZIP horizontaal

Door toepassing van verschillende unieke Conston veersystemen kunnen onze ZIP screens horizontaal of onder een hoek van daklichten of lichtstraten gemonteerd worden.

Lees meer »