EOSOL

EOSOL
Smederijstraat 24/4
2900 Schoten België
info@eosol.be
+32 (0)3 369 17 17

Bent u particulier, dan kunt hier uw dichtsbijzijnde dealer zoeken via onze dealerpagina:Klik hier

Eosol als fabrikant horren / vliegenramen.
Eosol is het Belgische nr1 merk in hijgend horren. Ja, ook deze markt bestaat! Onze succesfactor zit in de vernieuwende kijk op de markt en in het product  onder het motto ‘OPVALLEND ONOPVALLEND’.
Eosol ontwikkelt en produceert deze systemen in eigen huis of werkt samen met voorname partners. Scenica XL en Linus XL zijn onze topproducten.

ScenicaXL rolhor
In het productgamma bevinden zich verschillende hijgend rolhorren, ofwel oprolbare vliegenramen. Het Scenicaaanbod  omvat verschillende rolhorren met een mooi vlak en windvast gaasdoek, vlotte werking en hoge duurzaamheid. Hiervoor werkt Eosol nauw samen met Bettio, de grootste vliegenraamfabrikant van Europa. Eosol produceert in exclusiviteit het gehele assortiment in eigen huis voor Benelux en zet deze in de markt onder de naam ‘Eosol by Bettio’.

Linus XL schuifraam met automatische sluiting
Het aanbod in profielsystemen omvat een hele reeks aan eigen ontwikkelde profiellijnen. De absolute topper is LinusXL: een zeer sterk 75mm profiel, doch fijn afgewerkt. Nagenoeg alle extreme afmetingen zijn mogelijk, zonder enige
tussenregel te moeten plaatsen in de schuifhor. In 2014 werd deze LinusXL genomineerd in België voor een Designprijs. De automatische sluiting SelfClose Evo sluit een schuifhor zachtjes achter zich na een passage. Ingebouwd in het Eosol LinusXL profielsysteem resulteert dit in een prachtoplossing in esthetica én gebruiksgemak! Het volledig nieuw ontwikkeld sluitsysteem garandeert een vlotte plaatsing, soepele werking en hoge duurzaamheid. Kijk alvast op youtube naar het productfilmpje!

Hebt u interesse? Contacteer ons alvast voor dealerschap!

Eosol Smederijstraat – 24/4 – 2900 – Schoten België
www.eosol.be info@eosol.be –  0032 (3)3 69 17 17

Nieuws gerelateerd aan EOSOL

Linus XL Selfclose eosol

De Linus XL, zachtjes sluitend met SelfClose

Eosol merkt dat steeds meer particuliere klanten op zoek zijn naar kwaliteit en speelt hier op in. Zo is licht een belangrijke comfortfactor in huis. Bovendien is er steeds meer waardering voor contact met buiten ...

Lees meer »

Eosol: ‘de nieuwe generatie horren’

Insectenwering | Eosol – dat zich profileert als ‘grootfabrikant in horren’ – is voornamelijk actief op de Belgische markt. “Eosol onderscheidt zich met horren van hoge kwaliteit, die zo weinig mogelijk opvallen in de architectuur van de woning”, aldus Joris Meeussen van Eosol.

Lees meer »