Dickson

Dickson Constant
Z.I la Pilaterie 10, rue des Châteaux BP 109
59443 Wasquehal Cedex – France

+33.(0)3.20.45.59.59
+33.(0)3.20.45.59.00contact@dickson-constant.com

Als parel aan de kroon van het technisch textiel wordt Dickson vandaag wereldwijd erkend als dé referentie in outdoortextiel van topkwaliteit. Onder de merknamen DICKSON® en SUNBRELLA® commercialiseert Dickson-producten voor de grootste namen uit de wereld van design, watersport en architectuur. Innovatie is de motor van de groei van de groep. Door permanent te innoveren kon Dickson zijn aanbod diversifiëren en stelt de onderneming nu een brede waaier technische stoffen voor, die allemaal uitgedacht zijn als oplossingen om de woon- en werkomgeving te verbeteren. Die oplossingen bestrijken vijf verschillende markten: zonwering, outdoortextiel, indoortextiel, bootaankleding en vloerbedekking. De Dickson-stijl koppelt technologie aan originaliteit. Hij is vandaag vertegenwoordigd in meer dan 110 landen op alle 5 de werelddelen.

Innovatie, motor van de groei van Dickson
Voor zijn onderzoek laat Dickson zich leiden door de uitdagingen van de duurzame ontwikkeling. We concentreren ons onderzoek op de creatie van nieuwe hoogtechnologische stoffen die ook buiten hun toepassing in zonwering uitstekend presteren. De ingenieurs van Dickson werken jaar in, jaar uit samen met de beste internationale laboratoria om stoffen te ontwikkelen met steeds betere prestaties, milieuverantwoord en duurzaam.

Dickson, wereldwijd erkende kwaliteit
Dickson ontwikkelt, ontwerpt en produceert. Als referentie in de wereld van technisch textiel integreert Dickson de hele productieketen voor een enorm breed gamma stoffen voor huis en industrie. Al wat we doen is doordrongen van ons streven naar topkwaliteit. Elke vierkante meter stof die bij ons de deur uitgaat, onderging een hele reeks interne tests. Het is door die hoge kwaliteitsnorm dat Dickson het zich kan veroorloven om op zijn producten 10 jaar garantie te geven.

DE Dickson-stijl, het handelsmerk van decoratief hightechtextiel
Het Stijlbureau van Dickson heeft tegelijk oog voor het technische en voor het decoratieve. De textielcollecties die het ontwikkelt, zijn stevig verankerd in de moderniteit. Met zijn merken DICKSON® en SUNBRELLA® ontwikkelt de onderneming twee complementaire stijlgebieden die samen het leiderschap delen op de vijf markten van de groep, met één gemeenschappelijke prioriteit: technologie in dienst van de esthetiek.

Eco-verantwoordelijke rol voor betere woonomgeving
Dickson werkt heel milieubewust en is zich ook bewust van zijn verantwoordelijkheid als belangrijke speler in de bouwsector. Dickson verankert zijn innovatiepolitiek in een logica van duurzame ontwikkeling. Dat moet blijken in elke fase van de levensduur van de Dickson-stoffen, vanaf de creatie tot aan het levenseinde ervan.

Nieuws gerelateerd aan Dickson

dickson

Dickson op Equipbaie

“De zonweringwereld heeft er lang op moeten wachten, op de nieuwe collectie Solar Fabrics van Dickson”, vertelt Lars Huizenga, directeur Sales Benelux en Zwitserland.

Lees meer »