Deponti

Kantoor
Rijnstraat 20 A
5347 KN Oss
tel. +31 (0)412 762708
info@deponti.com


Deponti ontwikkelt, produceert en vermarkt modulaire aluminium terrasoverkappingen. Vanuit het hoofdkantoor en distributiemagazijn in Oss wordt het bedrijf gerund en geëxpandeerd met een jong enthousiast team. Behalve de Deponti aluminium terrasoverkapping werkt Deponti aan een hele range van buitenleven producten. Deponti wil met zijn productassortiment het binnenleven naadloos aansluiten op het buitenleven.

“Bestaande en nieuwe producten slim doorontwikkelen om ze eenvoudiger te maken qua productie, montage en transport met als doel ze betaalbaar en eenvoudiger te maken met vooruitgang in functie en design.”

Deponti gelooft in het ontwikkelen van modulaire producten voor de consumenten markt met een aansluiting voor de professionele markt. De focus van deze producten ligt op het “Buitenleven”. Ontwikkeling van nieuwe producten en de doorontwikkeling van bestaande producten gebeurt in-house met ondersteuning van externe experts. De modulaire gedachte, welke een van de pijlers is voor het Deponti concept, maakt het mogelijk om op bestaande en nieuwe Deponti producten naadloos te integreren en combineren. Hierdoor worden eenmalige klanten vaste klanten.

Door het unieke Deponti concept, waarbij in de ontwikkeling productie een grote rol speelt, verkrijgen we zeer hoogwaardige producten met een lange levensduur. De kerngedachte is een hoogwaardig duurzaam product produceren met toegevoegde waarde voor productie en afnemers. Deponti terrasoverkappingen en producten hebben dan ook een zeer consistentie kwaliteit. Het gehele productie proces wordt door uitgebreide IKB’s en gespecialiseerde kwaliteit controleurs bewaakt. Deponti terrasoverkappingen en producten zijn door het Deponti concept tevens direct uit voorraad leverbaar.

Deponti kiest bewust voor het vermarkten van haar producten via een geselecteerd dealernetwerk. Dit dealernetwerk wordt door Deponti samengesteld en begeleid. De focus van Deponti ligt naast het creëren van merkbekendheid op het ontwikkelen, produceren en distribueren van modulaire producten. Voor de consumentenverkoop werken we dan ook, middels ons dealernetwerk, met een groep van verschillende onafhankelijke professionele bedrijven.

Nieuws gerelateerd aan Deponti

Deponti

Deponti zet zichzelf op de kaart

Deponti heeft een goed jaar achter de rug en kijkt vol optimisme uit naar het nieuwe seizoen. Dat het bedrijf uit Oss het goed doet in de markt blijkt uit het feit dat Deponti in 2018 opnieuw een FD Gazellen Award heeft gewonnen. Daarmee behoort Deponti voor het vierde jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Lees meer »
Deponti

Deponti zoekt nieuw talent

Deponti is een snel groeiende internationale groothandel in aluminium overkappingen, houten overkappingen, glazen schuifwanden én hardhouten tafels. De bedrijfscultuur bij Deponti is informeel, no-nonsens, hands-on en heeft een echte ondernemersmentaliteit.

Lees meer »
FD Gazellen Awards

Deponti wint ook in 2018 weer een FD Gazellen!

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die het Financieel Dagblad ieder jaar uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Net als de drie voorafgaande jaren wint Deponti ook in 2018 weer deze mooie groei award!

Lees meer »
Deponti

Deponti presenteert nieuw logo

Deponti uit Oss heeft een nieuw logo en een nieuwe pay-off onthuld. Het logo wordt gepresenteerd op de vernieuwde website van Deponti, waar ook de nieuwe pay-off en de nieuwe uitstraling van Deponti te bewonderen zijn.

Lees meer »
Deponti

Het nieuwe logo en vernieuwde website van Deponti

12 september 2018 is voor Deponti het belangrijke moment van de onthulling van de het nieuwe logo! Het logo wordt gepresenteerd op de vernieuwde website van Deponti waar ook de nieuwe slogan en de nieuwe uitstraling van Deponti te bewonderen zijn.

Lees meer »
Deponti Group PSV

Zakelijk netwerk PSV verwelkomt Deponti Group BV

Deponti Group BV heeft zich voor de duur van drie jaar verbonden aan het zakelijk netwerk van PSV. De komende jaren huren zij een Business Room aan de westzijde van het Philips Stadion. Het bedrijf uit Oss ontwikkelt, produceert en vermarkt modulaire aluminium terrasoverkappingen.

Lees meer »
Deponti

Deponti respecteert zijn roots: beslissingen die hout snijden!

Deponti Buitenleven groeit als kool. Het bedrijf uit Oss lijkt in Noord-Brabant inmiddels een abonnement te hebben op de FD Gazelle Award voor snelst groeiende ondernemingen, maar daarover later meer. Bij de groei hoort uitbreiding van de organisatie, maar daarover later meer.

Lees meer »
FD gazelle awards

Deponti is in 2016 weer FD Gazelle!

Ieder jaar reikt Het Financiële Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. In 2016 worden de FD Gazellen voor de 13e keer uitgereikt.

Lees meer »
Giallo Deponti Buitenleven

Deponti: ‘de Giallo is een overkapping in het hogere segment’

Terrasoverkappingen | Deponti Buitenleven uit Oss is relatief nieuw op de markt voor terrasoverkappingen, maar het bedrijf maakt een snelle ontwikkeling door. Dat komt onder andere doordat het productenpakket voortdurend wordt aangepast en uitgebreid. De nieuwe terrasoverkapping Giallo..

Lees meer »

Deponti Buitenleven gaat als een trein!

Deponti Buitenleven gaat als een trein! “We hebben onze omzetdoelstelling voor dit jaar bijgesteld”, zegt verkoopdirecteur Ben de Ponti daarover. “We groeien hard in Nederland, zijn nu volop actief in België en zoeken ook nog iemand om de Duitse markt voor ons te benaderen.”

Lees meer »