Creon Raamdecoratie

Sluisweg 2B
3371 EV Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer: 0184-760760
www.creon-raamdecoratie.nl

Raamdecoratie.2

Online uw raamdecoratie bestellen tegen scherpe prijzen
Raamdecoratie is een mooi voorbeeld van hoe design en functionaliteit samen kunnen gaan. Zoals de naam al aangeeft is het decoratief, maar het dient ook een doel. Bij Creon vind je drie soorten raamdecoratie: houten jaloezieën, duo rolgordijnen en plissé gordijnen. Handig en fraai bij ieder interieur. Ieder product wordt voor je op maat gemaakt, zodat het perfect past. Daardoor kun je de montage eenvoudig zelf doen en spaar je hoge montagekosten uit. Zo krijg je uitstekende kwaliteit voor zeer voordelige prijzen. Precies zoals je van Creon gewend bent!

Raamdecoratie

Houten jaloezieën
Houten jaloezieën zijn bijzonder aantrekkelijk om te zien. De trendy stijl maakt dat ze passen bij zowel zeer moderne als bij meer traditionele inrichtingen. Je kunt dus meteen sfeer creëren, zelfs in een heel strak interieur. En dankzij de maar liefst 17 kleuropties bij Creon is er veel flexibiliteit om ze nog verder naar je wensen aan te passen. Daarbij zijn deze jaloezieën erg handig in het gebruik. Je kunt heel gemakkelijk de lichtinval reguleren, in vrijwel iedere gradatie die je wilt. Fel licht wordt vanzelf zachter door de filtering van de lamellen, en als het buiten niet zonnig is kun je de jaloezieën flink openzetten om meer licht in huis te krijgen. Op die manier kun je ook meteen de inkijk in je woning bepalen, bijvoorbeeld als het ’s avonds donker is en je in huis de lichten aanhebt.

Duo rolgordijnen
Een duo rolgordijn is een speciaal soort rolgordijn, dat uit twee stukken is samengesteld. Er zijn twee verticale banen stof, die onderbroken zijn met doorschijnende gedeeltes. Door de twee banen stof langs elkaar te bewegen kun je reguleren hoe ver het gordijn geopend is: helemaal dicht of half geopend. Deze speciale functionaliteit regelt je lichtinval en privacy, maar zorgt bovendien voor een unieke aankleding en sfeer. Bij Creon worden deze gordijnen altijd op maat gemaakt, zodat de montage zeer eenvoudig is. Je kunt kiezen uit diverse kleurtinten voor een optimaal resultaat.

Plissé gordijnen
Plissé gordijnen zorgen voor een exclusieve en chique uitstraling. Dat komt omdat het gordijn niet op een rol zit, maar opgevouwen is. Dat geeft deze gordijnen bij het uitvouwen een subtiel en verfijnd aanzien, dat perfect past bij vrijwel iedere inrichting. Bij Creon heb je de keuze uit transparante, semitransparante en verduisterende plissé gordijnen. Je kunt dus precies bepalen hoe je de lichtinval en inkijk geregeld wilt hebben.

De raamdecoratie van Creon is een aanwinst voor ieder huis.

Nieuws gerelateerd aan Creon Raamdecoratie

Meerwaarde van verduisterend rolgordijn

Een gordijn van het verduisterende type wordt vaak gebruikt op slaapkamers. Met verduisterende rolgordijnen kiest u voor een decoratieve oplossing om ongewenst daglicht buiten te houden. De ruimte wordt aangenaam donker en u komt aan uw rust toe. Maar verduisterende rolgordijnen zijn niet alleen geschikt voor de slaapkamer.

Lees meer »

Screens voor zonwering en privacy

Zonwering kan in de zomer het verschil maken tussen grote hitte of een goede temperatuur in huis. Screens zijn hier een moderne, esthetische oplossing voor. Ze zien er strak uit en zijn makkelijk te bedienen - handmatig of met een motor.

Lees meer »

Houten jaloezieën zijn echte blikvangers

De zomer is al echt begonnen. We genieten van het weer en het buitenzijn. Maar ook is binnen vertoeven heel aangenaam in de zomer. Het warme zonlicht schijnt door de ramen en verlicht en verwarmt de kamers in je huis.

Lees meer »

Een grote keuze in raamdecoratie

Raamdecoratie is handig en ook fraai als u inkijk en lichtinval in uw woning wilt reguleren. Bij de bekende Nederlandse fabrikant Creon vindt u een zeer uitgebreid assortiment, dat bovendien nog naar wens kan worden aangepast. Ieder product wordt namelijk op maat gemaakt. Welke raamdecoraties zijn er allemaal?

Lees meer »